Meghan Markle: budoucí členka královské rodiny. Její cesta od kanclu, přes nahotu ve filmu až na vrchol!

Za pár týdnů, úplně konkrétně 19. května, se teď už bývalá herečka Meghan Markle stane oficiální členkou britské královské rodiny. Co o téhle kočce, která občas nestydatě porušuje protokol, vlastně víme? A proč vůbec nezapadá do prostředí, kam se chystá přivdat?

Rachel Meghan Markle

Celým jménem Rachel Meghan Markle v létě oslaví své 37. narozeniny. Matka je Afroameričanka, otec pro změnu Holanďan – už to samo o sobě budoucí tchýni a vládnoucí královnu šestnácti nezávislých států Alžbětu II. moc nepotěšilo. Stejně jako fakt, že Meghan už má za sebou jedno nevydařené manželství s producentem a manažerem celebrit Trevorem Engelsonem. Rozvedená Američanka kvůli takovému “škraloupu”, a také proto, že nemá “modrou krev”, po sňatku s princem Harrym nezíská titul princezny, bude se muset spokojit s hodnostní vévodkyně. Ale mohlo být hůř, tedy vzhledem k její minulosti…

Nejdřív nuda v kanclu, pak veřejná ukázka nahého těla

Kráska vystudovala divadlení umění. Krátce poté pracovala pro americkou ambasádu v Buenos Aires, následně se živila kaligrafií, což je v podstatě krasopisné předepisování dopisů a pozvánek. Teprve potom se začala objevovat na televizních obrazovkách. Vidět jsme ji mohli v několika filmech a seriálech – třeba Kriminálce New York, remaku Beverly Hills 902 10 nebo Kravaťácích, kde se mimochodem skoro celá svlékla při jedné žhavé scéně. I tohle je pro britskou šlechtu tak trochu silné kafe, jež bylo předmětem mnoha debat.

Konec kariéry ve filmu, ale začátek něčeho většího

Rok 2016 byl pro Meghan přímo přelomový, neboť se stala zakladatelkou blogu o životním stylu a hlavně klofla prince, na něhož měly zálusk snad všechny svobodné ženy z lepších rodin. Přesně v tom momentě sekla s herectvím a smazala veškreré účty na sociálních sítích, jelikož to je nepsané pravidlo královské rodiny. To ale neznamená, že by se o ní přestalo mluvit. Naopak.

Dohoda o majetkovém vyrovnání prý nebude

Meghan teď ve společnosti vystoupuje jako budoucí vévodkyně a přes přísný zákaz často objímá fanoušky, což je v jejím postavení naprosto nežádoucí chování. Také nějak zapomněla podepsat předmanželskou smlouvu, z čehož se rýsuje pořádný skandál. Zda to ještě stihne do svatby napravit, to se neví. Traduje se však, že na tomto kusu papíru nebazíruje ani její nastávající princ Harry, který prý svazku natolik věří, že dohodu o rozdělení majetku vůbec nepotřebuje. Tak snad se nesplete v úsudku, chlapec. Každopádně jedno je jisté – Meghan bude jednou z nepřitažlivějších členek královské rodiny. Nebo to vidíte jinak?

Autor: JF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Lena Headey: v 8. řadě seriálu Hra o trůny se vrátí. Miluje tetování a má nahou dublérku!

Zoe Saldana se vrací na scénu. Opět zazáří jako Neytiri v Avatarovi. Hollywood ji chválí!