Mediální tanec. Kuchtík Láďa Hruška se vrací. Už v srpnu!

Národem obdivovaný i zatracovaný milionář z chatrče, tedy Láďa Hruška, má nový kšeft! Už zase bude v televizi! Proč a kdy? Připravte se na to, že za pár dní je po klidu!

Láďa Hruška Zdroj: TV Nova

Redaktoři jsou děsně přelétaví. Bohužel (nebo bohudík) je to i případ kuchtíka z Městce Králové. Už se na něj těšíte?

Levně a chutně

Kuřecí kůžičky, obalovaný sýr v hrnku a další dobroty proslavily potravinového inspektora, Láďu Hrušku (37), který nejdřív působil jako terénní zpravodaj, pak v obchodech kontroloval prošlé a shnilé potraviny, aby se pak později dostal na pozici kuchařského experimentátora.

Zatímco jedni jeho recepty milovali, druzí nad nimi kroutili hlavou a třetí se jen usmívali. (Zdeněk Pohlreich jeden čas nějak nechtěl hledat ty správné a výstižné výrazy. Ale to neznamená, že třeba ještě nebude mít příležitost.)

Hrnec plný peněz

Buď jak buď, Ládínek se dlouho držel na vlně popularity a sbíral recepty od jiných lidí, aby je mohl vydat jako knihu. Ta po svém narození podle odhadů portálu iDnes vydělala přes 50 milionů korun, z toho sám Hruška mohl dostat až 6 „míčů“ čistá ruka. A už to jelo…

Nová smlouva byla na spadnutí, ale TV Nova kůžičkovému císaři nenabídla to, co by si představoval, a ještě se prý u toho chovala nedůstojně. Láďa takovou hanu nechtěl snášet a s kapsami plnými peněz hrdě podal výpověď, čemuž tleskali ti, kdo podle jeho receptů nevařili. Oddychli si? Nejspíš ano.

Pokračující koncept v rukou náhradníka Františka Nyklase tolik pozornosti nezískal a kontroverzní etapa skončila. No jo, jenže teď došlo na pozdrav skoro až ze záhrobí.

Comeback spořivého krále

Poté, co se Hruška stáhl z očí veřejnosti a v soukromí si lízal rány, začala konkurenční Prima spřádat smělé plány. Láďa v pořadu, který by měl nahradit Receptář Přemka Podlahy? A proč ne? Hoši z portálu Super se odvolávají na zdroj (bonzáka) přímo z Primy, který „přestup roku“ prozradil. Na co se těšit?

Relace pro kutily

Co se týče pořadu, běžet bude od konce srpna, a to v neděli v pravé poledne. Hruška se tak opět usadí do pozice, která ho proslavila – experimentátorství, ovšem neohraničené kuchyňským sporákem. Bude to tak zvaný „všeumělkov“ všeho druhu.

Sám aktér informaci prozatím veřejně nekomentoval, ale jeho statusy na sociální síti jsou výmluvné až až. Ale teprve blížící se tisková konference ukáže, zač je toho loket.

Mimochodem, kuchtík se doslova vrací domů, neboť na TV Prima nastoupil v roce 2007 a teprve až v květnu 2012 přestoupil na Novu, kde se po podvědomí veřejnosti dostal díky kabátu, který mu ukradl neznámý muž v době, kdy působil ve volebním štábu Miloše Zemana. Od toho dokonce dostal pořádnou herdu. Však se mrkněte na video…

A jak to máte vy? Taky byste Láďovi dali nejradši ránu, nebo se na na něj naopak těšíte?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Láďa Hruška nás opouští. Co budeme doma vařit?

Naši zem zachvátila „Hruškománie