Liana Liberato. Cudná holka, která jede. Bude to daleko?

Vypadá nevinně, chová se zrovna tak, ale na netu jsou její odhalená prsa! Komu se zalíbila mladičká americká herečka Liana Liberato a kdo dokázal, že se zná tvar jejích bradavek?

Dvacetiletá americká a televizní filmová herečka s italskými kořeny vám nejspíš nic moc neřekne podle jména, neboť slovo skandál je podle ní sprostota nejvyššího řádu.

Další, která začíná. Foto: Pinterest

Další, která začíná. Foto: Pinterest

Nicméně filmoví fandové si jí jistě všimli v televizních seriálech typu Cold Case (Odložené případy, herecký debut, epizoda: Strange Fruit), CSI: Miami, epizoda Recoil), Dr. House nebo ve filmech Liberato (2010) a Důvěra. (Ten samý rok, oceněna Hugo Award za nejlepší herečku). Pak taky Co s láskou či Zůstaň se mnou (obojí 2014). Na dvacítku dost aktivní, že jo? A to není všechno.

Když začnete vystrkovat růžky... Foto: Twitter

Když začnete vystrkovat růžky… Foto: Twitter

Cyrus byla taky nevinná. Kdysi…

Jestli vám její obličej pořád nic neříká, mrkněte na klip Miley Cyrus 7 Things z roku 2008, tedy z doby, kdy ještě zpěvačka svoje pysky neukazovala až na Měsíc. Tmavovlasá cácorka v pozadí je právě Liana. Už jste asi doma…

O tři roky později se objevila v dalším klipu, tentokrát naštěstí ne od Miley. Jmenuje se Maybe a na svědomí ho má hudební skupina Nat & Alex Wolff. Tam už to Lianě sluší víc, protože v té době ztratila zbytek dětských rysů. Ostatně, posuďte sami.

Liano, Liano, ukaž, kdo v tobě přebývá!

Její křehká krása a nevinný kukuč ponouká snad všechny, kdo se baví photoshopem. Tahle herečka je totiž často v jejich hledáčku. Stejně jako v případě o šest let starší Hermiony Emmy Watson nebo třiatřicetileté herečky Anne Hathaway si ji tak borci dávají hezky polehoučku „dohromady“ tak, jak ji vidí oni – nejradši „naked“. Která její podoba je lepší?

Tak mi to teda nandej! Foto: sexyphotos.com

Tak mi to teda nandej! Foto: sexyphotos.com

Komu by slušela?

No že se ptáte. Bez oblečení by se podle nás hodila k Jirkovi Mádlovi (je to jeho typ), Majkovi Spiritovi, páč tuhle o něm psali, že od Hlasu stále hledá tu pravou, nebo Adamovi Mišíkovi, aby nebyl tak sám.

Ve hře by mohl být i Lianin nový o dva roky mladší herecký kolega a synátor božského Árnýho Patrick Schwarzenegger, se kterým letos na festivalu v Cannes představila film s názvem Nehynoucí. Schwarzenegger se v něm motá mezi životem a smrtí, kdy ho tragická nehoda oddělí od jeho přítelkyně. Zatím se tedy stále jede naslušno.

Dřív nebo později

Je jen otázkou času, kdy si Lianu oficiálně vyhlídne nějaký magazín a nabídne jí balík za akty. Cudnost je totiž to, co na ní tak dráždí.

Tahle herečka prostě jede a tak trochu připomíná situaci, kdy před lety všichni kluci snili o Daně Scullyové z Akt X. Ta taky tedy oficiálně neukázala ani prso – a právě to bylo neskutečně sexy… Tak co, taky by vás zajímalo, jak to v tomhle případě (a ve skutečnosti) vypadá „tam dole“?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kate Dennings. Její hrudník by prorazil i zeď! Je ale pravý?

Luxusní bejváky špiček šoubyznysu