Láďa Hruška nás opouští! Co budeme doma vařit???

Tak už je to jasný, Láďa Hruška a jeho „hruškoviny v kuchyni“ brzy skončí. Kuřecím kůžičkám, dortíkům z mikrovlnky a dalším laskominám asi totálně odzvonilo. Jak to? Hruška pustil do světa svoje důvody „rozvodu“ s Novou! Tak to nás pochopitelně zajímá…

Láďa Hruška Zdroj: TV Nova

„Je to pravda, odcházím. Rozhodl jsem se k tomu po nelehké a zralé úvaze a nejsou v tom žádné jiné důvody než osobní. Nikam ale jako nepřítel neutíkám! Nově děkuji za vše a v mém duševně i fyzicky zdravém srdci nadále zůstává. Mám ji rád,“ řekl Hruška serveru Super.cz před pár dny. Ale je to opravdu tak?

Drby z kuloárů

Nova Hruškovi pomohla ke slávě, to je jasné. Co ale za to chtěla? Proslýchá se, že nekřesťanské podmínky. Ačkoli ještě před časem se uvažovalo, že Láďa bude pokračovat v započaté práci sourozenců Gondíkových v pořadu Rady ptáka Loskutáka, dnes je šmitec. Žezlo nakonec převzal herec Petr Rychlý. To je škoda, mohli jsme se dočkat další super kuchařky třeba na téma: co a jak rychle zpackat doma aneb zaručené tipy pro kutily. Pomáhat druhým ovšem Láďa chce, takže…

Mluvčí prezidenta a další projekty

…se chystá zrealizovat své projekty, které má prý zatím v hlavě a možná i někde na papíře. Před tím si ovšem střihne roli ve filmu Vánoční Kameňák, kde ztvární roli mluvčího prezidenta republiky. No snad mu tam nebude i vařit. Na druhou stranu, kdyby se dostal se svými recepty k Milošovi na hrad, možná bychom se ho zbavili přirozenou cestou. Jarní detox by hradu určitě neuškodil. Všem už nám je z toho beztak šoufl.

Co je nám sympatické

Jedno se ale Láďovi musí nechat. Zachoval se jako chlap a dal výpověď Nově sám! Nevíme, jestli to nesníží jeho příjem natolik, že mu nezbude, než si vařit své osvědčené recepty za pár kaček, ale to je vlastně fuk. Je to kabrňák, páč ví, kdy je čas udělat pá pá. Někteří jiní, jako náš prezident, to evidentně neví, a budou se držet u koryta, i kdyby zadarmo.

Vydělal si chlapec!

Škodnej ale rozhodně nebude. Tady je pár dat, které jsme sesbírali:

  • Původně měl být učitelem chemie a biologie na ZŠ.
  • První práce v médiích byla v rádiu Čs. rozhlas. Pak i v Regině a na Frekvenci 1.
  • V roce 2007 nastoupil na TV Prima.
  • Krádež kabátu ve volebním štábu Miloše Zemana ho vynesla až na Novu, kde začal pracovat v květnu 2012.
  • Pak se dal na kontrolu obchodů a stal se inspektorem přes jídlo, shnilé potraviny a další sajrajt ze supermarketů.
  • Ještě v roce 2013 rozjel svojí rubriku Levně a chutně. Odtud pochází jeho legendární kuřecí kůžičky – fujtajbl.
  • Největší vejvar mu přinesla kuchařka Vaříme s Láďou Hruškou levně a chutně, kterou vydal v září 2014. Prodalo se jí do konce roku (bodeť ne, byly přece Vánoce) 370 tisíc výtisků. Odhadem vydělal až 6 mega. Kdyby ovšem nebylo masivní propagace Novy, těžko by se stal slavným a přinesl by domů tolik peněz.

Tak uvidíme, kam se teďka Láďa vrtne a kolik z toho bude mít. Komu asi bude radit teď?

Autor: EH

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Stojí Hruška v širém poli. Zemi zachvátila Hruškománie

Paradoxy českých stanic. Tohle vám hlava nebere!