Kongres homeopatiků. Po čem se sjeli? Tahle droga už zabila!

Jedete na kongres? Tak bacha, ať si z vás někdo nedělá prču. Nejen homeopatici, ale i vy se můžete (nevědomě) předávkovat halucinogeny! Která syntetická látka je k tomu jako dělaná? Nad zprávou o Aquarusu se lámou hlavně čtenáři britských deníků!

Kongres homeopatiků. Po čem se sjeli?

Homeopatie není ani dnes uznávaná všemi odborníky. Vlastně se stále jedná o kontroverzi, neboť její podstatou je zkoumání pacienta a jeho symptomů jako celku.

Sedla smůla na nepravé?

To by ještě šlo, ale jinak je to metoda oblíbená všemi vyznavači alternativních způsobů léčení, neboť používá vysoce ředěné látky, které u zdravého člověka vyvolávají příznaky podobné těm, jaké má daná choroba.

Heslo všech homeopatiků tedy zní „podobné léčí podobné“. Že by do toho zapadaly i drogy a homeopatici by byli o něco veselejší? Standard to není, a proto zpráva o kongresu, na kterém se všichni sjeli, baví Evropu!

Haluze, které nikdo nečekal

Kongres alternativního lékařství konaný v německém městečku Handeloh poblíž Hamburku se strašně proslavil. 29 lidí, kteří se ho zúčastnili, plácali nesmysly, motali se, měli vidiny a vůbec dělali věci, které by se na kongres neslušely.

V reakci na silné křeče, které se dostavily po těch víc příjemných zážitcích, na místo dorazili kluci ze záchranky, čím se zjistilo, že se všichni tihle alternativní nadšenci předávkovali halucinogeny, jak uvedl server Novinky.

Čéče, vidím jednorožce!

„Muselo to být několikanásobné předávkování. To odporuje teorii, že si to ti lidé vzali vědomě. Lze předpokládat, že než si to vzali, tak nebyli upozorněni na rizika a účinky,“ řekl Torsten Passie, člen odborné vládní komise pro narkotika.

Ten asi pozná i z ksichtu, že se něco děje! Mimochodem, právě obličej se vinou užívání drog výrazně změní. Mrkněte na zajímavý dokument těch, na které se dřív dalo dívat!

https://youtu.be/9tiKF7knMwk

Když party začíná

Rozbor ukázal, že homeopatici do sebe dostali drogu 2C-E, které se u našich německých sousedů říká Aquarust. Jinde je ale známá jako Evropa. Kde se vzala?

Když kalifornský badatel a psychofarmakolog Alexander Shulgin začal v roce 1970 experimentovat, podle spekulací se souhlasem protidrogové agentury Spojených států, vyvinul právě 2C-E, takže se dá považovat za otce téhle srandy.

Dobrej dárek pro šéfa. Budou prémie?

Tenkrát se mu zdálo, že je to užitečný lék, a proto zatoužil, aby lidé poznali jeho sílu. Jakou? Syntetický halucinogen má stejné účinky jako LSD a psychedelické houby.

Důkaz sám Shulgin poskytnul ve své knize, kde se rozepsal o tom, jaké kvality jeho dílo má. Byl tam podivný ďábel, který se pároval s andělem a já jsem bojoval, abych se dostal z hnědého bahna.“ Pch, tohle člověk zažívá pokaždé, když sleduje porno s černými hochy. Ale zpět k věci.

Jsou i lepší požitky

Aquarust, Evropa či jak tomu chcete říkat, je k dispozici na internetu a podle odhadů je populární mezi hošany a slečinkami do 21 let. (Plátek New Times vydávaný v americkém Phoenixu dokonce zveřejnil případ devatenáctiletého mladíka Trevora Robinsona, který na předávkování Evropou zemřel.)

S tímhle jménem si ten cvok mohl zařídit lepší osud… Měl se ptát Toma Hankse, jak se proslavit, ne svých vrstevníků. Teď se z nebe vysmívá nešťastným homeopatikům. Vy taky, nebo už se zajímáte o to, kdy bude další zasedání? A na čem si právě teď ujíždíte? Jestli to jsou pevné prdelky, palec nahoru!

Víte, že…

2C-E vlastně není novinkou. Ve skutečnosti prý domorodé kultury používaly podobné látky během svých náboženských obřadů v naději, že se spojí s božstvem.

 Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

4 největší experimentátoři s drogami

18 ukázek toho, co nemáte dělat