Kompromis? V ženském světě neexistuje!

Vztah je vždy o dvou lidech, rád bych zdůraznil slovo DVOU! A také o lásce, důvěře, toleranci a kompromisech. Kompromis je dohoda na základě vzájemných ústupků. Jen ty naše ženský si to zase přebraly jinak. Po svém.

KOMPROMIS VERSUS ŽENSKÝ

Každá žena nás nutí dělat kompromisy, které jsou určeny jen k tomu, aby byly co nejvíc k jejímu prospěchu. Ústupek ze strany žen je vždy co nejvíce jednostranný. Ono její: Nechoď na pivo, protože já se pak cítím doma sama, je stejně jen o tom, že se neumí zabavit bez vás. Ale to, že se vy cítíte doma osamělý ve chvíli, kdy bezcílně bloumáte bytem, zatímco ona telefonuje s kámoškama, sedí u facebooku nebo sleduje prostoduché seriály, a vy byste ji to řádně udělal na kuchyňské lince, to už tak moc nevnímá.

I S FOTBALEM JDE UDĚLAT KOMPROMIS

Ženská prostě fotbal nechápe. Nechápe proč vás tak baví lítat po hřišti, nechápe, že i když hrajete prales, je to jen a jen odreagování se od každodenního stresu. Nechápe, že i vy potřebujete prdět, krkat a nadávat ve stejné bandě bláznů jako vy. Prudí vás doma, že fotbal je přednější jak rodina a děti. Vezměte ji na fotbalové utkání. Nejen, že ji konečně někam také vyvezete, ale děti si užijí odpoledne na čerstvém vzduchu. Jediný, kdo bude vzpruzelý, bude možná vaše drahá polovička. Ale na to jste už zvyklý, ne ?

A JAK TO VYŘEŠIT?

Neexistuje řešení. Už jen proto, že když nebe a peklo hledalo kompromis, stvořilo ženu.