Když zemřou opravdoví samotáři. O jejich smrti se dlouho nevědělo

Mnoho lidí se bojí zemřít o samotě, a má to svoje důvody. Někdy se ale dá zemřít, při menších shodách náhod, tak, že se o vaši smrti nikdo nedozví. Například jako následujících 6 lidí.

1. Simon Allen

Allen byl samotář žijící v centru města Brighton ve Velké Británii. V prosince 2010 zemřel, jeho tělo však bylo objeveno až v listopadu 2012. Během té doby neměl nikdo s Allenem potřebu mluvit, sousedů nevyjímaje. Ti jen oznámili zápach, který z jeho domu vycházel. Tělo Allena se tak našlo až poté, co se za ním rozhodl dojít majitel domu kvůli nezaplacenému nájemnému za několik měsíců. Brzy se dozvěděl důvod.

zemreli-samotari-1

 

 

2. Geneva Chambers




Geneva Chambers též byla dosti osamělým typem člověka, často odmítala obyvatele v okolí svého domu na Floridě. Její tělo se našlo v srpnu 2013 na zahradě. Policie odhadla, že její tělo tam mohlo ležet tři roky. Sousedi žili ve vědomí, že v roce 2009 z domu odešla.

zemreli-samotari-2

 

 

3. Hedviga Golik

Hedvika dopadla velmi tragicky. Zemřela ve svém v Chorvatsku v roce 1966. Těsně před smrtí se s čajem usadila a sledovala televizi. Tělo se našlo až 42 let poté, když policie do jejího domu vešla se záměrem zjistit, komu místo patřilo. Uvnitř našli místo zamrzlé v čase. V hrnku byl prý dokonce ještě čaj.

 

 

 

4. Barbara Salinas-Norman

Její mumifikované tělo byla nalezeno v jejím domě v Novém Mexiku v květnu roku 2013. Úřady se domnívají, že před nalezením byla Barbara už přes rok mrtvá. Tělo našel její bratr, když se ji snažil najít.

zemreli-samotari-3

 

 

5. David Carter



V roce 2007 se Carter rozhodl ukončit svou práci a přátelům a kolegům sdělil, že se přestěhuje do Nového Mexika. Ale ve skutečnosti ve svém domě spáchal sebevraždu. Až o čtyři roky později našel jeho kostru realitní makléř.

zemreli-samotari-5

 

 

6. Natalie Wood

Wood byla Australanka, která zemřela v roce 2003, ale to až do roku 2011 nevěděl. Vláda po tu dobu vyplácela na její účet důchodovou penzi. Její rodinu nikdy nenapadlo Natalii kontaktovat. Až konečně v roce 2011 našla Natalii sestra. Podle sestry spolu měly v roce 2003 spor a od té doby spolu už nemluvili. Když byla Wood nalezena, dům byl zamčený a uklizený, ač značně zaprášený.

zemreli-samotari-6

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

9 filmových herců, kteří zemřeli při natáčení

Bizarní osudy historie. 6 způsobů, jak se dá zemřít!

15 celebrit, které zemřely při autonehodě