Jsou z nás chcípáci bez autority? Smělé tvrzení šokuje!

Má ještě chlap vůbec nějaké slovo? Je stále tím, kým kdysi byl? Nespoutaný, divoký, průbojný a silný, navíc s přirozenou autoritou? Pokud se časy mění, tak za to může emancipace. A taky prsa a ženské rozkroky. Necháte se jimi vykolejit?

Před několika dny český internet doslova rozdmýchal plamínek pochybností článek publikovaný na jednom z předních ženských portálů. Světově uznávaná psycholožka Jiřina Prekopová se totiž nechala slyšet, že z žen jsou chlapi, otcům chybí autorita a děti jsou chudáci.

Doslova uvedla, že dnešní muži jsou bezcenní sluhové snažící se ze všech sil, aby hlavou rodiny nebyli oni, ale jejich děti. Podle ní chlap nemá slovo, až když už ano, tak o něj přijde po narození potomka, kdy jeho partnerka dá přednost nastupující nové generaci. Fakt si takhle lehce necháme vzít svou „macho roli“? A čí je to vina?

Prohoďte si role. Vy buďte jen krásní!

Celosvětově známý doktor filosofie John Gray jasně říká, že staré principy fungují stále. My muži prožíváme uspokojení především tehdy, když jsme úspěšní a výkonní. V dnešní době se o svůj post musíme rvát v tvrdé konkurenci. Vyhrává a přežívá ten, kdo je rychlejší, výkonnější, zdravější a lépe vydělávající. Tyhle souboje, kterými v práci a v běžném životě procházíme, stojí dost energie. Tu si chceme doplnit doma, což je kámen úrazu.

Stále, stejně jako dřív, potřebujeme důvěru, jenže podle Petry, Kamily, Jany a Lindy toho neděláme dost. Jsme k ničemu, všechno je to k ničemu! Ženské nároky stoupají, taky se víc remcá, a jak již bylo řečeno, těžko říct, kdo je doma alfou. Naráží kosa na kámen. Každý chce něco jiného!

Když ona přijde o jemnost, nemáš se kam schovat

„Muži oceňují loajalitu a jemnou péči, jako od maminky, schopnost vychutnávat a pohotovost, absolutní věrnost a schopnost skutečného obdivu vůči své osobě. Oceňují ženy přítulné, které však nikdy neobtěžují, určitou nenápadnou, to znamená nikoli v neprospěch muže používanou inteligenci, přiměřenou úroveň vzdělání, jemný smysl pro humor a především stoický klid a nadhled při zacházení s mužskými slabostmi,“ tvrdí německý odborník na mužské myšlení Hauke Brost, který tak odhaluje jednu velkou pravdu.

Ženy si za to, že jsme možná vyměkli, mohou sami. Nejsou totiž v pohodě, nepřinášejí domů dobrou náladu, a tím z nás dělají podrážděné a rezignované NIC, které chce spíš pokoj. Není dáno nám, není pak dáno jim – jednoduché počty. Nebo vy snad znáte nějakou, pro kterou je loajalita druhým jménem?

Hlavně pohodu. Na hádky už není energie

„Ta je skutečně druhou polovinou všech ženských předností. Základním pravidlem totiž je, že muž má pravdu. Nejde však o bezpodmínečné podřizování se. Ne, to by byla spíš nuda. Ženy by to stále měly dělat jako naše prababičky. Samozřejmě, že velely ony, ale nikdy to svému manželovi nedávaly najevo. Kde jen zůstaly zlaté ctnosti ze skromných časů našich prarodičů? Kdybychom jednoho dne opět dospěli k uctívání tradičního kultu, měli bychom podstatně méně rozvodů,“ dodává Hauke Brost. Co na to říct?

Pokud  máte to štěstí a narazíte na takovou, která je skutečnou, pravou a nefalšovanou ženskou – ctící post alfa samce, nikdo a nic z vás nevykřeše prastaré a původní poslání – kanonýra, macha a borce, který to všechno má v paži. Ženská, co se chová jako chlap v sukni, se ale nemůže divit, že s ní nechceme spát, nechceme se podílet na výchově dětí, netoužíme rozhodovat o koupi nového nábytku a zaobalovat to všechno do iluze štěstí. Dva penisy na jednom působišti se totiž nesnesou. A basta!

A jak to máte vy, jste alfa?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chlapi v reklamách: přehlídka idiotů!

Kožní orgasmus. Hříčka přírody, nebo běžná věc?