Jedinečná F1 show v přímo v Londýně – živě na Sport 2

Formule 1 přímo v srdci Londýna! To je jedinečná exhibiční show, která začíná už dnes večer! A pokud tam nejste, můžete sledovat živý přenos.

Vedení seriálu F1 se rozhodlo chvíli před víkendovou Velkou cenou Velké Británie uspořádat v srdci Londýna ojedinělou show. Zúčastní se jí všechny týmy současného startovního pole se svými jezdci a vozy. A s formulemi se budou prohánět přímo ulicemi Londýna. Velkou událost obohatí koncerty a setkání se slavnými osobnostmi. Českému a slovenskému fanouškovi nemusí být líto, pokud ve středu večer 12. července v Londýně nebude, protože celou show odvysílá živě stanice Sport 2 od 19:00 do 22:00.

Formule přímo přes centrum

Již během celého dne se budou na Trafalgarském náměstí konat akce pro veřejnost, z nichž Sport 2 v první půlhodině svého přenosu nabídne sestřih před tím, než bude v 19:30 zahájena hlavní část programu. Ta představuje jízdy monopostů F1 všech týmů na provizorní trati přímo v ulicích Westminsterského opatství. Součástí představení budou rozhovory s největšími hvězdami a osobnostmi F1 a také krátké koncerty.

Všichni do ulic!

Obrovské představení přitom bylo utajováno až do posledních hodin před začátkem. Jediným důvodem byly paradoxně obavy z toho, že by přišlo příliš mnoho lidí (proto se vyplatí sledovat živý přenos). Před třinácti lety akce podobného rozsahu přitáhla do ulic na půl milionu lidí. Aby taky ne, představte si, když vám formule hvízdají přímo pod okny. Kdo by nešel?

Exhibice před závodem

Show je pořádána u příležitosti Velké ceny Velké Británie, která se jede tento víkend na okruhu v Silverstonu. Jde o desátý závod sezóny, který tak ukončí její první polovinu. Napínavý souboj o titul probíhá mezi třemi předními jezdci: Lewisem Hamiltonem z Mercedesu, Sebastianem Vettelem z Ferrari a Valtterim Bottasem také z Mercedesu. Bodové rozdíly jsou přitom velmi těsné, takže se situace může změnit s každým závodem. Oproti minulosti jsou navíc daleko nejistější výsledky kvalifikací i závodů a nechybějí ani pořádné kontroverze.
Londýnskou F1 live show budou komentovat osvědčený komentátor Tomáš Richtr a nově také Josef Král, bývalý závodník formule GP2 a testovací pilot F1.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ženy, co fušují chlapům do řemesla. Zápasení, létání i Formule 1!

Ultimátní výzva: Red Bull X-Alps se účastní i český závodník