Jaký typ vousů padne k vašemu obličeji? Poradíme!

Knír, bradka, vous kratšího sestřihu nebo plnovous. Existuje mnoho střihů vousů. Jak ale najít ten pravý? Vytvořte si sestřih podle vašich představ, který perfektně sedne k vašemu typu obličeje! Přední značka holicích strojků Braun právě nyní obohatila své portfolio o první kompletní řadu stylingových produktů, které vás nikdy nenechají ve štychu a postarají se o váš bezchybný vzhled.

Nejprve se podívejte do zrcadla a zjistěte, jaký tvar má váš obličej (to píšeme pro jistotu).

Kulatý tvar

Máte kulatý obličej? Pak se vyhněte kompletnímu holení celé tváře. Naopak si nechte vous narůst do střední délky a ten si pak upravujte. Tím tvar obličeje opticky zúžíte. Zkuste si také vytvořit jemnou bradku a tu pak zastřihovat do optimální délky. Dobře upravená bradka prodlouží tvář a zvýrazní vaše rysy.

Obdélníkový obličej

Pokud máte obdélníkový tvar obličeje, skvělou volbou je krátce střižený plnovous. Ten lehce potlačí velikost obličeje a zároveň zdůrazní vaše rysy. Naopak se vyhněte pěstování knírku, který by váš obličej spíše opticky zvětšil.

Trojúhelníkový obličej

Máte-li trojúhelníkový obličej, vsaďte na spojení knírku a bradky. Zvolte spíše krátký střih, pečlivou úpravou dosáhnete vzhledu, který odvrátí pozornost od nerovnosti obličeje a zdůrazní vaše rysy.

Oválný obličej

Oválnému obličeji sluší skoro každý sestřih. Můžete tak popustit uzdu fantazii a vyzkoušet na sobě různé experimenty. Zkuste plnovous, jemnou bradku nebo překvapte dobře střiženým knírem.

Podívejte se, jak se holí český model a kickboxer Miroslav Dubovický!

Dobrá „mašina“ základ úspěchu

K perfektnímu výslednému střihu vám pomohou nové stylingové produkty značky Braun. Nová řada Braun Styling obsahuje čtyři univerzální zastřihovací sady, které vám poskytnou až 9 stylů a také dva vylepšené zastřihovače vousů s až 39 nastaveními délky. Unikátní produkty spojují funkční design, německou kvalitu, špičkovou stylingovou zručnost a bezkonkurenční preciznost v péči o vousy, vlasy i chloupky celého těla.

Z čeho můžete vybírat

  • 6 v 1 – Braun Face & Head Trimming kit – MGK 3020, cena: 949,-
  • 7 v 1 – Braun Face & Head Trimming kit + strojek Gillette Body zdarma – MGK 3040, cena: 999,-
  • 8 v 1 – Braun Face & Head Precision Trimming kit + strojek Gillette Flexball zdarma – MGK 3060, cena: 1 299,-
  • Vše v 1 – Braun Head to Toe Trimming kit + strojek Gillette Flexball zdarma – MGK 3080, cena: 1 699,-
  • Braun Beard Trimmer s jedním hřebenem pro 20 nastavení délky – BT 3020, cena: 899,-
  • Braun Beard Trimmer se dvěma hřebeny pro 39 nastavení délky + strojek Gillette Flexball zdarma – BT 3040, cena: 1 299,-

Tak ať vám to sluší!

Autor: red