Jak správně vybrat šperk podle konkrétní příležitosti nebo co jí bude slušet. Staňte se romantikem snadno a rychle!

Venku začalo víc svítit slunce a vy tak nějak cítíte (resp. vaše dívka to očekává), že by bylo dobré vstát na chvíli od kompu a vzchopit se k nějakému romantickému gestu. To nejlepší, co můžete pro váš vztah udělat, je stvrdit zamilované řeči nějakým pěkným dárečkem. A to je bez debaty šperk. Za každých okolností. Šperků totiž není nikdy dost. Jak se ale zorientovat v nabídce a co se bude hodit právě té vaší dívce? Poradíme podle čeho vybírat.

jak vybrat šperk

Podle příležitosti

První výročí

Jakmile si uvědomíte, že vám to s touhle dívkou klape a známost má potenciál přežít víc než jednu sezonu, snažte se vybavit si, kdy jste se poprvé viděli, nebo líbali, nebo cokoli, co lze považovat za začátek vašeho chození. A tohle datum si pečlivě zapište do všech kalendářů, které otvíráte. Už navždycky to totiž bude váš výroční den a ženské kdovíproč dost dají na to, zda si tohle datum pamatujete. Poprvé tedy máte šanci příjemně šokovat po roce. Nemusíte volit nic velkého, myslete na to, že šperk jí pravděpodobně v životě budete dávat ještě mockrát a ohromující účinek i cena by se měly stupňovat. Z toho plyne, že pro tuto příležitost je vhodný malý přívěsek na šňůrce, nebo náramek, na který se dají později přidávat další přívěsky. Tím si chytře připravíte pole pro dary budoucí.

jak vybrat šperk

Stříbrný náramek se zirkoniemi v barevné úpravě rosé

Žádost o ruku

O něco později přijde možná vážnější chvíle. Žádost o ruku je opředená mnoha mýty a možná jste nervózní z představy, že se od vás čeká něco speciálního. Geniální je v tomhle případě využít symboliku tzv. andělských šperků. Srdce pod křídlem anděla znamená něco jako „budu tě chránit“ a ty kamínky, to jsou zirkonie. Vypadá to skvěle, má to nápad, je to neokoukané… Prostě bezchybný začátek šťastného manželství.

jak vybrat šperk

Anděl strážný, stříbro rosé ryzosti 925/1000, zirkonie, zn. Engelsrufer

Budeme mít potomka

Super! Skvěle! Dobře! Pro nastávající maminky totiž existuje speciální řada šperků, kterým se říká andělský zvonek, nebo také mexická bola. Je to barevná rolnička zavřená v malé klícce. Ta se dá otevřít a rolnička vyměnit za jinak barevnou, ale nejdůležitější princip spočívá v tom, že zvuky, které rolnička vydává, slyší to mimino a poznává ho pak i po narození. Podrobnosti si přečtěte třeba tady.

Na usmířenou

Někdy to trochu skřípne. Stane se. Nejlepší dárek na usmířenou je, jak jinak, šperk. Nápaditý stříbrný náhrdelník se zirkoniemi a slovíčkem love by to mohl spravit. Pokud se cítíte hodně provinile, jsou k mání i náušnice.

jak vybrat šperk

Dárek z lásky, stříbrný přívěsek s řetízkem

Podle toho, co jí bude slušet

Stříbrné andělské šperky Engelsrufer jsou rhodiované aby zůstaly dlouho krásné, ale mohou mít různě barevnou povrchovou úpravu. Je-li vaše dívka jemná blondýnka, budou jí slušet drobné stříbrné nebo růžové (rosé) šperky. Pokud nakupujete pro démonickou tmavovlásku, vyberte větší velikost a nebojte se zlatého provedení.

jak vybrat šperk

Andělské zvonky Engelsrufer

A pokud si vážně nevíte rady, nasdílejte si stránku andělské zvonky na facebook a počkejte, co si tam vaše láska lajkne.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Společný Valentýn. Existuje mnoho způsobů, jak druhému dát najevo své city. Co bude vyhovovat vám? Najděte se v našich tipech!

MDŽ? Kupte jí erotický dárek! Proč a co?