Jak přežít jaro? Zkuste pár našich dobrých rad…

Jaro je pro chlapa nejzákeřnějším obdobím v roce. Nejen že pnutí v poklopci dosahuje hodnot na pováženou, ale okolní svět nám chystá na jaře nejednu nástrahu! Nevěříte? No však jen se podívejte, že vám nelžeme.

Ženské

Samozřejmě nemůžeme začít jinak než u nejpalčivějšího tématu. Zkracující se sukně, uvolněné výstřihy, odvážné modely….to vše se na nás valí ze všech stran a člověk aby si hlavu ukroutil. Nedejte se! Na oči pásku alá Žižka, do kapsy minimax pro případ zapálených lýtek a do kalhot dvě balení ledu. A ať si nějaká něco zkusí! Mazaní medu kolem huby máme beztak dost za celý rok!

Alergie

Tak ta na práci je naštěstí celoroční, tam se není čeho bát. A té se stejně zbavit nechcete. Horší jsou všelijaké rýmičky a oči jako angorák z kdejakého tisu a podobných nesmyslů. Ale nebojte se! V hospodě jste vůči tomu naprosto imunní. Takže hlavně žádná příroda a podobné zhůvěřilosti. Člověk se musí mít trochu rád, ne? Jediná, které se na jaře vyhnete, je alergie na ženský. Ale rozhodně si nemyslete, že je to dobře. Naopak. Sodoma Gomora! Učiněná.

Pivo

Pivo není nástraha, ale naopak nutnost. Teploty stoupají, zahrádky se otevírají (bacha na ty alergie!) a člověk si ze všeho toho humusu kolem sebe musí na dvě dojít…třeba i třikrát denně! Prevence je základ, víme? Navíc jako obrana proti krátkým sukním funguje excelentě. Tedy od desátého víš zcela jistě.

Děti

Nastavení přírody je tak zákeřný mechanismus, že kromě králíků a lučních svišťů má chuť se rozmnožovat i člověk! No ať vás to ani nenapadne!!! Užít si můžete jindy v roce a věřte, že malý harant je to poslední, na co se budete na podzim nebo v zimě těšit. A pokud si to vážně nedokážete odpustit, běžte do bordelu. Tam se rozmnožovat nechtějí. Nebo myslíte, že někdo chce na tři čtvrtě roku na neschopenku? Blbost!

Jaro meteorologicky začíná 1. března a končí 31. května. Astronomické pak cca od 20.3. do 21.6. Ať tak, nebo tak už je v plném proudu! Tak hlavně opatrně!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč milujeme pivo? Máme k tomu spoustu důvodů!

Sportovní terminologie v sexu