Horor na vlastní kůži. Zkuste Prague Fear House!

V centru Prahy, ve Vodičkově ulici č. 32, byl v březnu nejprve otevřen hororový bar, který se na pražské barové scéně těší velkému úspěchu. V květnu se pak otevřely brány do dlouho očekávaného světa adrenalinu, hororové prohlídky, která vás dostane na kolena.

Kam za prověření svých hranic strachu

V květnu byla finálně dokončena a otevřena strašidelná expozice domu Prague Fear House, kde zažijete horor na vlastní kůži. V současné chvíli můžete ochutnat patnáctiminutovou prohlídku, která má několik variant.

Bacha, není to úniková hra!

Nejedná se o únikovou hru, ale o koncept „haunted house“ neboli strašidelného domu, kde vás budou děsit skuteční lidé – herci. Příběh domu je založen na pověsti sadistické rodiny, která v minulosti obývala jeho sklepení, a pokud si troufnete a navštívíte tento dům, seznámíte se s její historií a setkáte se s obyvateli tváří v tvář.

Jak všechno probíhá

Před samotnou prohlídkou budete usazeni ke kulatému stolu, kde vám je představen příběh domu a kde se také pomocí tabletu stanoví, čeho se nejvíce obáváte a z čeho máte opravdu strach. Tomu se pak přizpůsobí následná prohlídka, tak aby z vás vyždímala veškeré emoce. Vstup na prohlídku je od 15 let.

Hard core prohlídka

Od června bude v nabídce i hard core prohlídka, která je plánována na 30 minut a bude ještě strašidelnější. Budedte se při ní moci dostat i do přímého kontaktu s herci. Tato prohlídka bude striktně od 18 let. Součástí domu je i podzemní hororový bar. Autorem jeho designu je známý výtvarník Oto Bláha.

Čeká tu na vás pohodlné sezení, bar s interaktivními světelnými prvky, speciálně sestavené menu v podobě hororových drinků a pokrmů, profesionální obsluha, VIP salonek, klimatizace a celková kapacita baru až 100 osob.

Tak co, kdy vyrazíte vyzkoušet své nejstrašidelnější noční můry na vlastní kůži?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vše, co jste nevěděli o strachu a báli jste se zeptat

10 šílených fóbií. Strach ze sýra i z polykání