Holčička z reklamy na Kofolu. Je z ní dneska kočka?

Nejsme žádný pedofilové, ale musíte uznat, že holčička z reklamy na Kofolu je faaaakt roztomilá. Jenže ta reklama už je taky doooost stará. A tak nás zajímalo, co z téhle malé „šťabajzny“ vlastně vyrostlo. Bude to kousek k nakousnutí? Nebo si raději něcháme zajít chuť? Překvapení se fakt konalo!

Podle čeho poznáme, že už tu budou Vánoce? No tak nejen podle říjnové mánie obchodních řetězců, ale i podle reklamy na Kofolu. Věta: „A bude mít i velký zahnutý zuby nahoru?” se stala legendární. Proč? Protože ta malá holčička je prostě k sežrání, a to nejen podle našich drahých poloviček. Člověk by hned měl chuť zadělávat na dětičky, když to vidí. Ale pak si rychle uvědomí bezesný noci, pokaděný plenky a to, že děti rychle rostou, a to už taková hitparáda není.

Možná jste netušili, že holčička se jmenuje Sandra Flemrová a už taky pěkně vyrostla. Herectví už pověsila na hřebík, ale nás spíš zajímalo, jak teď vypadá. Tak se na to podívejte. Poznali byste ji? Současnou fotku odrostlého divočáka a tatínka si necháme na příště.:))))

Holcicka z reklamy na Kofolu

Autor: Ed

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Špatně umístěné reklamy, které pobaví i rozčílí

Originální reklama. Na tohle lákají do hospody!