Hodná holka? Hledejte v hezčí části města!

Každej chlap má někdy slabší chvilku a dostane vyloženě zálusk na takovou tu klasickou hodňačku. Ale kde ji sehnat ve velkoměstě jako je třeba Praha?

Carrie Underwood hodná holka

Hodná holka

Že nevíte, o čem je řeč? No přece o takové té věrné, milující slušňaňdě, co Vám splní, co vám na očích vidí, a na jiného se ani skrz prsty nepodívá. Že taková neexistuje? Nenechte se mýlit pánové! Pravda, není jich moc, ale jsou. Jen je potřeba je hledat! A kde? No přece v hezčí části města!

Městské části

Tak třeba taková Praha! Zkuste takovou najít na Žižkově, v Holešovicích, Libni nebo Vršovicích! V podstatě je jednodušší v Zimbabwe chytit tučnáka, než tady najít hodnou holku. Pajzl vedle králíkárny, králíkárna vedle pajzlu. Co tady asi tak může žít za holky? Leda coury alkoholičky a vyhaslé televizní hvězdičky z šesté řady reality show (jakékoliv) společně s tlustejma sousedkama po padesátce (né, nepředstavovat, bolí to…fyzicky….fakt)!

Sem ANO

V Praze totiž musíte hledat úplně jinde! A kde? Co takhle Vinohrady, Podolí, Dejvice nebo třeba Řepy? Víte přece, že člověka formuje mimo jiné i okolí, ve kterém vyrůstá a žije, ne? (půlka naší redakce třeba ještě dnes instinktivně sahá do kapsy pro prak, když kolem proletí holub…inu naplaveniny!) Tak vidíte! A ve čtvrtích jako jsou výše jmenované jsou takřka ideální podmínky! Bacha snad jen na Vinohradech, aby dáma nebyla jiného pohlaví, než preferujete. Znáte to, náhoda je blbec!

Specialista

V Praze jednoznačně Smíchov! Tam nikdy nevíte, na co narazíte! Ale jestli je někdo z pánů dobrodruh, tak proč ne. Vedle hezkých hodných holek narazíte na Smíchově i na prvotřídní svině! Rozeznat, kdo je kdo už necháme na vás! Nejsme přece poradna bezplatná, ale proradná!

A kde jste ji našli vy?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nymfomanka řádí na studentské koleji

6 důvodů, proř holky koušou, škrábou a blbě se chychotaj