Hodinky ve filmu. Které zdobily zápěstí slavných?

James Bond není jediná filmová postava, která nosí kvalitní hodinky. Kdo další a jaké značky slavné uchvacují? Inspirujte se nebo záviďte. Je co!

Určitě jste si všimli třeba hodinek slavního Arnolda Schwarzeneggera v roli Terminátora. Šlo o Audemars Piguet. Supermanova oblíbená značka je zase Hamilton a Batman nosí Jaeger-LeCoutre. Silvester Stalone si potrpí obecně na propagační předměty, nejvíc je to patrné ve filmu Postradatelní. Hodinky, které tam hrdinové měli, dosahovali astronomických částek, šlo o limitovanou edici značky Panerai. Legendární film Top Gun z prostředí amerického letectva není asi třeba dlouze popisovat. Tam se jeho hlavní hrdina Tom Cruise několikrát „vyprsí“ s hodinkami Orfina Porsche Design Chronograph.

Product placement boduje!

Je-li řeč o filmu, měli bychom určitě zmínit známého sběratele hodinek Brada Pitta, který v akčním filmu „Pan a paní Smithovi“ ukazuje divákům své IWC, model Spitfire Chrono-Automatic. Jeho partnerka pro změnu Tissot T-Touch. Do povědomí fanoišků se ovšem zapsali i další herci. Třeba Mr. Big v Sexu ve městě nosí IWCMatt Damon ve filmu Bourneovo ultimátum nedá dopustit na TAG Heuer,  a Dwayne „The Rock“ Johnson ve svých filmech neohroženě propaguje obří Panerai. Nemusíme předstírat, že známá tvář značku dokáže skvěle prodat.  Kterým hercům a sportovcům se to dobře daří?

Známé tváře a jejich hodinky
Herci
George Clooney Omega
Brad Pitt TAG Heuer
Martin Sheen Gevril
John Travolta Breitling
Leonardo DiCaprio Jaeger-LeCoultre
Kevin Spacey IWC
Denise Richards Invicta
Quentin Tarantino IWC
Sportovci
Lewis Hamilton TAG Heuer
Valentino Rossi Jaeger-LeCoultre
Petr Čech Prim
Pavel Nedvěd JeanRichard
Seve Ballesteros Jaermann & Stübi
Tiger Woods TAG Heuer
Andre Agasi Longines
Anna Kournikovova Omega
Nicky Hayden Tissot
Zidenin Zidane IWC

Tak koho napodobíte?

Tip: Zastupujtete nějakou firmu a chcete, aby byla vidět? Nemusíte se snažit dostat své výrobky do filmu, stačí když budete mít nějaké povedené reklamní předměty s logem firmy a ty rozdávat zákazníkům.

Autor: Ed

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč nosit hodinky? Protože nejste burani!

Hodinky, které zabodovaly ve filmu