Grznára opakovaně poráží soupeři i jeho arogance a vlastní blbost

Už jste o něm také slyšeli? A to vás přitom třeba ani kulturistika nebo zápasy nezajímají. Kulturista Filip Grznár se pomalu ale jistě stává celebritou. Ještě do nedávna mu stačilo natáčet videa plné výhrůžek, ale pak si usmyslel, že nejlepší bude, když bude zápasit. A byla z toho dvakrát porážka a ostuda.

Nechybí mu sebevědomí, svaly a agresivita. Filip Grznár je známý kulturista, který se vrhl také na youtuberskou dráhu. Vyznačuje se drsným až agresivním slovníkem a velmi často někoho napadá. Fotbalisty, gaye, Babiše, Romy, muslimy…  Ostatně se svými xenofobními názory už narazil. Po té, co se nechal slyšet, že vyvraždí Romy v Chomutově, se o jeho výhrůžky začala zajímat policie. Grznár to s arogancí sobě vlastní označil za „slovíčkaření“ a z policejních oplétaček si zjevně těžkou hlavu nedělá. Možná je to tím, že často bere pervitin, jak se sám chlubí, což mu zřejmě občas znemožňuje dohlédnout důsledky těchto svých slovíčkaření.

Já ho seknu

Výhrůžky ale Grznár směřoval i jiným směrem. Ostře se obul do romského zpěváka Radka Bangy, který převzal cenu Charty 77. „Já ho seknu,“ holedbal se na svém profilu. Místo Bangy si ale za cíl vybral zpěváka Bena Christovaa, snědého hubeného vegana. Přes youtube ho vyzval na souboj v grapplingu. Cristovao, který je držitelem modrého pásu v brazilském jiu-jitsu, mu vzkázal, že na grappling se moc necítí, ať se utkají v jiu-jitsu. A nabídl mu dokonce, že mu dá padesát tisíc korun za účast a padesát tisíc navíc, pokud vyhraje.

45 vteřin trapnosti

Jenže před tímto zápasem se Grznár ještě rozhodl změřit síly s brazilským bijcem Charlesem Andradem. A tentokrát mělo dojít na Grznárův oblíbený grappling. „Na to, aby mě zabil, nemá srdce, čmoud jeden,“ poslal mu před zápasem obligátní výhrůžku Grznár. A pak už došlo na zápas v oktagonu. Trval 45 vteřin, Grznár dostal strašně naloženo a bylo z toho z jeho strany velké mrzení. Odborníci se shodli, že Grznár si chtěl ukousnout příliš velké sousto. Pustit se do profesionálního grapplera bez jakéhokoliv serioznějšího a hlavně dlouhodobějšího tréningu, byla sebevražda.

Mají tě za klauna a tlučhubu

Jenže Grznár si nedal říct, ostatně měl už dojednaného Cristovaa, kterého slíbil před celým národem totálně vyřídit. A tak se uskutečnil 30. července další zápas, který tentokráte trval něco málo přes minutu a měl podobný průběh, jako ten s Andradem. Cristovao si stokilového sypajícího šílence namazal na chleba a ještě mu vykloubil rameno. Právě na to se Grznár vymlouval, prý v rameni cosi křuplo a tak nemohl bojovat dál. Padesát tisíc si za své vystoupení vzal, ale tím pobouřil mnoho svých skalních fanoušků. Jeden z nich mu například napsal na zeď: Filipe kvůli tobě jsem musel dát dvoum cipum přes držku… já tě tolik obhajuju, že jsi nejlepší kulturista a dobrý fighter !! A ty mi děláš jenom ostudu!! Už na to jebu ..jebu i na tebe. Pí*o prober se a veřejně mu vrať peníze!

Píše obdivovatel Tomáš Vít. Já tě vždycky uznával a obhajoval. Ale to tvoje chováni posledních pár měsíců je naprosto trapný. Z tvýho image ranaře nezbylo nic, je vidět jak všichni ztratili veškerej respekt a strach z tebe. Bylo mi trapně za tebe, když sis za tohle bez jakýhokoliv ostychu vzal tu obálku. V tuhle chvíli tě mají už bohužel všichni za klauna a tlučhubu…

Ty kecy okolo mě odpuzují

Podobných nadšenců napsala Grznárovi celá řada a jeho facebook se jen hemží výsměchem a urážkami. To ale milovníkovi steroidů nijak nevadí. Naopak, už vyhlíží dalšího soupeře. Tím by měl být další známý bojovník Luboš Raušer. Ten ale na Grznárovu nabídku zápasu definitivně nekývnul. „Ty kecy okolo už mě celkem odpuzují,“ nechal se slyšet s tím, že mu celý ten mediální humbuk okolo nedělá dobře. Jenže Grznár už ho stihl nazvat vymláceným primitivem a je možné, že když připojí ještě pár urážek, zápas bude.  „Filip tuší, že když zápas bude, tak skončí velice rychle,“ řekl k této možnosti Raušer. Zřejmě tak Grznára čeká další potupná nakládačka.

Co na to Arnold?

Svalnatci jsou imponující nikoliv svým intelektem, ale právě svaly. Ovšem když má někdo hlavu vyfičenou perníkem a ještě mu toho nebylo shůry dáno tak nějak od přírody, pak se z dotyčného může stát užvaněná karikatura chlapa, která je k smíchu i pláči současně. A když se podíváme na takové ikony jako je Arnold Schwarzenegger nebo Sylvester Stallone, pak je jasné, že i svalnatci mohou být chytří vtipní a v jádru dobří chlapi. To ovšem Filip Grznár rozhodně není.

A jak vidíte Grznárovy šance v ringu vy?

Autor: Snaut

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Smrt mladých v přímém přenosu jako fenomén současnosti!

Smartphony slaví 10 let! Jak změnily společnost?