Fotky z Ligy spravedlnosti a Pacific Rimu 2 a možná i Star Wars 8?

Posledně jsme to s trailery skoro až přehnali, a tak tentokrát přicházíme zase s nějakým tím lehčím kalibrem. Skutečným vnadidlem těchto novinek by pro mnohé mohla být právě poslední odrážka, ve které Mark Hamill naznačuje možná brzy na nás čekající ukázku osmé epizody Star Wars. Je to pravda, nebo si z nás zase jenom střílí? S Ligou spravedlnosti, Piráty z Karibiku, Spidermanem a Pacific Rim ale určitě vsázíme na jistotu.

Liga spravedlnosti stále bez Supermana. Nová fotka týmu

Premiéra stále není úplně za rohem, a tak není divu, že Warner Bros. nikam úplně nespěchá. Při loňském Comic-Conu předhodili hladovým fanouškům speciální sestřih, ze kterého se hned stal uznávaný trailer s úctyhodným počtem zhlédnutí jak na Youtube, tak na sociálních sítích. Aby ale produkční společnost udržela pozornost, čas od času musí s něčím zase vyjít, a my o tom neváháme informovat. Tentokrát se dostalo opět na společnou fotku, jak jinak než ve vážné tónině. Máme zde Batmana (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Kyborga (Ray Fisher), Flashe (Ezra Miller) i Aquamana (Jason Momoa). Překvapivě chybí Superman (Henry Cavill), ale ten je vlastně od svého posledního výstupu stále považovaný za mrtvého. Třeba se do 16. listopadu ještě něco změní, doufejme, že v poctivé míře také bilance seriozity a humoru ve Snyderových filmech.

Více zde: http://collider.com/justice-league-new-image/#photos

Nová loď pro Jacka Sparrowa. Salazarova pomsta se obejde bez Černé perly

Pirátům z Karibiku teče do bot. Ne, že bychom mluvili o celé značce filmového pokračování. Doslova jde o všechny piráty včetně Jacka Sparrowa (Johny Depp), pro kterého si zrovna v pátém dílu přišel samotný kapitán Salazar (Javier Bardem) a při své cestě se nezastaví ani před zatím největší hrozbou Bludného Holanďana a jeho kapitánem Willem Turnerem (Orlando Bloom). Když už je řeč o lodi Turnera, co Jackova loď? Černá perla se podle všeho na scénu nedostane. Spolu se širším vysvětlením příběhu dalšího pokračování Pirátů totiž vyšlo najevo, že již delší dobu z natáčení známá loď Dying Gull (volně přeloženo Zdechlý racek) bude patřit právě věčně rumem nasáklému Sparrowovi. Tak jenom doufejme, že to 25. května nebude jeho poslední projížďka.

Více zde: http://www.comingsoon.net/movies/news/800357-new-pirates-of-the-caribbean-5-synopsis-teases-a-new-ship-for-jack-sparrow#/slide/1

Mark Hamill napíná fanoušky Star Wars. Ale už by mohl být čas

Po loňském Rogue One již třetí Star Wars film od Disneyho stále ještě čeká ve své stáji. Ani jedno z produkčních studií se ale stále jaksi nemá k tomu, aby nám vyrazila naproti s ukázkou. Předloni touhle dobou už jsme před sebou měli dva měsíce ukázku na Síla se probouzí, tak kde je zádrhel? Už by mělo být na čase. Úlohu zvěstovatele dobrých zpráv se tak na sebe evidentně rozhodl převzít protagonista Lukea Skywalkera Mark Hamill. Ten se v poslední době zabývá uváděním pořadu Pop Culture Quest, a právě na tomto Twitteru také zveřejnil lákavou fotku s ještě lákavějším popiskem. Že prý máme zanedlouho očekávat první exkluzivní náhled k osmé epizodě hvězdného pokračování. Může jít o teaser trailer, fotku, ale také fake. Těmi je herec Mark Hamill obzvlášť populární. Disney a Lucasfilm by to ale už každopádně mohly rozbalit, 14. prosince je možná daleko, na první ukázky ke Star Wars ale rozhodně ne dost daleko!

Více zde: http://screenrant.com/star-wars-8-first-look-pop-culture-quest-mark-hamill/

Tom Holland prezentuje video s vychytávkami na kostýmu Spideyho!

Nejeden fanoušek Spider-Mana si mohl v Občanské válce málem cvrknout do gatí. Ultimátní pakt Sony a Marvelu vykrystalizoval v bezkonkurenční verzi pavoučího muže, která se jenom těžko střetává s odporem. Přesnější by tedy bylo napsat „pavoučího chlapce“. Tak ho koneckonců nazval i Iron Man, se kterým si představitel nového Spidermana Tom Holland ještě dost užije právě v očekáváném Homecoming. Nový Spidey je totiž nejmladší a nejvtipnější, co jsme kdy vůbec mohli zažít. A v Občanské válce to byl prý teprve začátek. Navíc nás čeká řada technologických vychytávek, které má Tony Stark a jeho design pavoučího obleku na svědomí. Vylepšené vystřelování pavučin, holografický náramek, GPS navigace/lokátor a… pavučinová křídla! Veškerá vylepšení představuje sám Holland ve videu na svém Instagramu. Tak se pokochejte!

Více zde: http://screenrant.com/spider-man-homecoming-costume-tech-peter-parker/

Jason Boyega potvrzen jako pilot Jaegeru v Pacific Rim 2. Usvědčila ho fotka

Na novinku v obsazení pokračování úspěšného snímku Guillerma del Tora z roku 2013 jsme upozorňovali již před několika díly. Fotky z placu a informace potvrdily, že John Boyega bude hrát klíčovou roli v druhém dílu s podtitulem Uprising jako syn Stackera Pentecosta z prvního dílu. To ihned probudilo debaty o tom, zdali bude sám Boyega pilotovat Jaegera. No a k tomu se nedávno téměř jasně vyjádřila jedna z uživatelek na Instagramu, která měla to štěstí a na natáčecím place vyfotila Boyegu, nebo jemu podobného dubléra v inovovaném obleku pilota. Tak či onak je více než pravděpodobné, že herec skutečně bude pilotovat, a z této fotky to i vypadá, že bude kráčet v otcových stopách osamělého pilota, alespoň jednou. Kdo by mu jinak mohl ko-pilotovat? V obsazení se nabízí hned dvě jména, Scott Eastwood a Adria Arjona. Teď tedy zůstává otázkou, zdali se dočkáme genderového vyvážení jako v jedničce, nebo to tentokrát bude v ústřední dvojici jenom o mužích.

https://www.instagram.com/p/BO8bt46jUvI/

Více zde: http://screenrant.com/pacific-rim-uprising-2-set-photo-confirmed-john-boyega-jaeger-pilot/

Která z novinek vás nadchnula nejvíc? Myslíte, že Hamill skutečně jenom trolí, nebo co nevidět uvidíme ukázku epizody 8? 

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Výběr nejpovedenějších filmů roku 2016. Od každého žánru trochu!

Stály hromadu peněz, ale nevydělaly na sebe. Které velkofilmy totálně propadly?