Fotbalový svět. Míří tentokrát do Ruska. Co na nás všechno čeká a kdo má šanci na výhru?

MS ve fotbale 2018 na sebe jako každý rok přitáhne pozornost stovek milionů lidí. O jeho významnosti svědčí například fakt, že slavná cyklistická Tour de France se dobrovolně o týden přesunula, protože pořadatelům bylo jasné, že by přišli o spoustu fanoušků. Fotbalové šílenství se blíží a neposkytuje hrajícím fotbalistům příliš času na odpočinek po náročných sezónách. Je však jisté, že na hřišti nechají klidně i duši, protože hrát za národní tým všichni berou za nejvyšší možné vyznamenání.

fotbal 2018

Co nás všechno ve fotbalovém světě čeká?

Jistě už hledáte program MS ve fotbale 2018. Základní skupiny budou určitě velmi napínavé, ty nejdůležitější okamžiky se však začnou odehrávat ve vyřazovací části. Samozřejmě nesmí chybět obhájci trofeje z Německa ani portugalští mistři Evropy. Proti nim kromě dalších skvělých evropských týmů stojí i hráči z jihoamerického kontinentu. Jejich kvalitu můžeme sledovat v tuzemských soutěžích, takže i schopnosti jejich národních týmů jsou na vysoké úrovni. Vždyť Argentina s Německem prohrála až v prodloužení a Brazílie chce napravit svou čtyři roky starou potupu. Do toho chtějí být úspěšní z ME 2016 zklamaní Francouzi a nikdy nesmíme zapomenout na Angličany, jejichž čekání na trofej je sice už opravdu dlouhé, vždy ovšem přivezou skvělý tým.

Nevěříte si na sázení? Zkuste si tedy zahrát tematickou fotbalovou hru.

Kdo vyhraje?

Kdyby byla tato informace k dispozici, tak už si jdu vsadit, ale naštěstí není, tudíž všichni musíme napjatě očekávat výsledky MS ve fotbale 2018 dosažené na hřišti. Náš národní tým se sice do Ruska neprobojoval, ale každý si jistě nějaký mančaft oblíbí a bude mít komu fandit. Třeba překvapí zástupci asijského nebo severoamerického fotbalu, člověk nikdy nemůže vědět. My si atmosféru přiblížíme aspoň u televizních obrazovek. A pokud nebudete spokojeni s výsledky, zahrajte si vlastní mistrovství ve hře FIFA 2018.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nou Camp: Nejslavnější fotbalový stadion. Čeká ho proměna za 300 milionů €

Pelta v base, Berbr na trůnu, Severokorejci se bijí s Asiaty a fotbal míří do zkázy