Filmové novinky: Tentokrát o návratech. Poslední Resident Evil, návrat Winter Soldiera, Marcuse a kultovní Vrány!

Dnešní filmové novinky budou především o návratech. Po čtyřech letech se vrátí Milla Jovovich v závěrečném filmu ságy Resident Evil, a nebude sama. Takové comebacky, dokonce i po mnohem delší době, nás čekají ještě tři. Navíc tu máme další trailer na prosincové Star Wars a uvedení nového DC filmového hrdiny.

Resident Evil vyráží na poslední jízdu s Guns N‘ Roses

Milla Jovovich se vrací zopakovat její roli Alice, která po předchozích událostech z Odveta zůstala jedinou přeživší odboje brodícího proti apokalyptické Umbrella Corporation. Z té se nám má opět představit Dr. Alexander Isaacs v obsazení Iaina Glena, v poslední době známějšího z Her o Trůny, vrátí se také Albert Wesker s tváří Shawna Robertse a novinkou pak bude australská herečka Ruby Rose ze seriálu Orange Is the New Black, která si zahraje novou postavu jménem Abigail. Z nových postav to ale nebude sama. Po dalších neokoukaných tvářích se tak můžete podívat v novém traileru, jehož pozadím rezonuje hit od Guns N‘ Roses, Paradise City.

Winter Soldier se vrátí v Infinity War

Herec Sebastian Stan svým fanouškům jako Winter Soldier naposledy zamával z kryokomory v Občanské válce a leckdo tak pojal podezření, že se s námi na dlouhou dobu rozloučí. To je sice pravda, ale pouze z půlky. Bucky se s námi rozloučil, do roku 2018 to ale úplně dlouhá doba zrovna není. Jeho návrat ohlásili scénáristi Infinity War, Markus a McFeely, kteří dle svých vlastních slov pracují s každou postavu Marvelu, která je naživu, a Winter Soldier naživu je. Dokonce je prý možné, že bude mít svoji roli v sólo filmu Black Panther, který bude mít premiéru tři měsíce před Infinity War, tj. v únoru. Tahle informace zatím ale potvrzená není.

Více zde: http://screenrant.com/avengers-infinity-war-sebastian-stan-winter-soldier/

Svoji robotickou paži ztratil. Dostane novou?

O svoji robotickou paži Bucky přišel. Dostane novou?

Santa je úchyl 2. Marcus se vrací, a skutečně to nebude podívaná pro děti

O tom vlastně svědčí i samotná ukázka, která se nedávno dostala na světlo světa, a možná se na něj ani dostat neměla. Zklame totiž poměrně dost dětí a mladistvých, pro které film rozhodně nebude. Mimo vulgaritu doprovázející první díl jako sníh Vánoce, uvidíme v pokračování i nejednu nahotinku a hrubou rvačku poškozující symboly vánočních svátků, ať už se jedná o ty naše, nebo ne. Dobrou zprávou, nejspíš, je návrat postavy trpaslíka kriminálníka Marcuse. Ten byl vcelku neočekávaný vzhledem k událostem prvního dílu, kde se Marcus pokusil Willieho zabít. Na jejich vřelé uvítání se podívejte v ukázce sami.

Remake kultovní Vrány se koná. Neuhodnete s kým!

Skutečně je tomu tak, a nebudeme ani čekat dlouho. Premiéra by se měla uskutečnit někdy mezi listopadem příštího roku a červencem roku 2018. Proč zrovna mezi těmito daty? Protože to jsou premiéry DC filmů Liga spravedlivých a Aquaman. Někomu už došlo šokující pojítko, kterým je samozřejmě herec Jason Momoa ztvárňující Aquamana a nyní podle všeho také postavu Vrány v jejím novém remaku! Ten bude replikovat kultovní film Alexe Proyase z roku 1994, o jehož režii se nyní postará zatím nepříliš protřelý režisér Corin Hardy. Každý ale musí někde začínat, a s populárním představitelem Khala Droga a Aquamana můžete startovat jedině úspěch. O novince informoval především také sám herec na svém Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BIx2L9jhDM-/

Nový Rogue One Story trailer konečně vypráví příběh

Další z ukázek prosincového Rogue One: Star Wars Story přistála v hangáru Walta Disneyho a Lucasfilmu. Tentokrát nám skutečně postupně nastiňuje příběh, kolem kterého se bude celý film odehrávat. V jeho ústředí dává Felicity Jones jako Jyn Erso na žádost Rebelů dohromady tým, který má čelit Impériu a jeho nové zbraně, od níž má za úkol získat tajné plány k jejímu zničení. Po jejím boku tak vystoupí Diego Luna jako kapitán Cassian Andor, Donnie Yen jako spirituální válečník beze strachu Chirrut Imwe nebo Jiang Wen jako jeho těžce obrněný přítel Baze Malbus. V ukázce dostáváme větší porci nového droida, jelikož každou novou trilogii provází vždy nový typ. Tentokrát je to vysoký černý K-2SO, bývalý droid Impéria. Cassian Andor ho ale přeprogramoval, a tak nyní slouží Rebelům. Podívejte se sami.

Aquaman bude takovým Wolverinem Ligy spravedlivých

Obsazení herce Jasona Momoa do role Aquamana byl od Zacka Snydera a DC Univerza brilantní tah. Postava samotná totiž v komiksech vzbuzuje mnohdy až uštěpačný až rýpavý humor. K tomu pobouzí jak hrdinův vtipný, zeleno-oranžový kostým a blonďaté vlasy, tak jeho schopnost komunikovat s rybami. Režisér sólo snímku Aquaman, který přijde do kin za dva roky, chválí rozhodnutí Snydera a společnosti se slovy, že když se podíváte právě na takovou potetovanou horu svalů exotického, nepříliš od pohledu vstřícného vzezření, jakou Momoa je, ihned vás přejde jakýkoliv smysl pro humor. Postavu by navíc v Lize spravedlivých i Aquamanovi přirovnal k Wolverinovi z Marvelu. Hrdina je v lidském světě v podstatě nepochopeným vyvrhelem s flaškou u huby a nehynoucí touhou po svobodě.

Více zde: http://screenrant.com/aquaman-james-wan-justice-league-details/

Tomu byste se zrovna nezasmáli...

Tomu byste se zrovna nezasmáli…

Tak která z novinek vás zaujala nejvíc?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Recenze – Sebevražedný oddíl páchá sebevraždu

Filmové novinky: Strážci Galaxie 2 bez Kamenů nekonečna, Bumblebee s bráškou a mnohem víc!