Filmové novinky: Nálož emocí v ukázkách Logana a Strážců galaxie 2, epický Assassin’s Creed nebo psycho novinka Lék na život

Přinášíme ukázkový speciál novinek. Naráz přistály trailery na Wolverina a. k. a. Logana a Strážce galaxie 2. K tomu finální trailer sci-fi filmu Příchozí a druhý oficiální trailer filmové adaptace herní předlohy Assassin’s Creed. Nakonec ukázka na zbrusu nový psycho film Lék na život.

Logan podstatně zestárnul. Mutanta bez regeneračního faktoru představuje první trailer

V posledních novinkách se na prvním místě blýskl pouhý plakát. Hned po týdnu ho nahrazuje rovnou první trailer. Nabízí minutu a půl dlouhý sestřih depresivních záběrů, podkreslených klasikou od Johnyho Cashe. I jenom to ale stačí k tomu, aby v každém z fanoušků Marvelu a Wolverina vyvolal pocit toho, že se bude jednat o dojemný film. Srdce světa mutantů totiž očividně ztratilo své schopnosti, stejně jako dlouhověké a známé přátele. Vedle Hugha Jackamana zůstal pouze Patrick Steward jako profesor Xavier a jejich osud je nejasný. Nejspíš ale leží v rukou mutanta X-23, který je Wolverinovým klonem v podobě mladé nevinné holčičky. Podívejte se sami.

Objímačka Draxe a Star-Lorda nebo Baby Groot. Překvapující trailer Strážců galaxie 2

Netřeba představovat starou partu z hvězdných Strážců galaxie. Nějakou dobu už víme, že půjde o pokračování se silně rodičovskou tématikou, protože se přidá Star-Lordův otec Ego. Toho si střihne Kurt Russell. Marvel nám ale už teď asi hodlá dokázat, že z připravovaných Strážců galaxie 2 půjdou emoce skutečně přímo ždímat. Diváci se můžou v krátkém traileru pobavit nad nečekanou objímací akcí Draxe a Star-Lorda. Aby toho nebylo málo, v závěru se do kamery usměje i roztomilý Baby Groot. Samozřejmě nechybí ani nějaká ta akce a vtip, pro který si můžeme Strážců opravdu cenit.

Sci-fi novinka Příchozí to s trailery balí. Zrovna vyšel poslední

Ozvěny dramatických momentů ze sci-fi novinky Příchozí pomalu doznívají. Poslední kritické chvíle Země ohrožené válkou s neznámou mimozemskou rasou vysílá k napjatým divákům její poslední trailer. V tom lingvistka Louise Banks přebírá slovo i zodpovědnost za celou planetu. Rusko udělalo chybu a zajalo a popravilo jednoho z mimozemských velvyslanců. Jedině ona rozumí jejich jazyku, a proto je taky jediná, kdo může osudovou chybu napravit. K tomu ale bude muset zradit vlastní zemi. A bude to ještě horší. Stačí se podívat. Příchozí vletí do kin již za necelé dva týdny.      

Filmová adaptace hry Assassin’s Creed ve druhé ukázce konečně hraje na vážnou tóninu

Vězeň Callum Lynch přežil vlastní rozsudek a výkon trestu smrti. Probouzí se ale ve futuristickém vězení, ve kterém se má vrátit vlastními vzpomínkami vrátit do 15. století – doby španělské inkvizice. Proč? Protože v té době jeho předek skákal jako jeden z členů tajné společnosti asasínů po střechách středověkých budov a s cennými zkušenostmi se svými bratry čelil řádu Templářů. Vynikající příležitost nastínit středověk ve Španělsku a podtrhnout legendární herní předlohu vhodnou hudbou první trailer bohužel propásl. Hip hopovou hrůzu ale tentokrát nahrazuje odpovídající epická hudba a trailer konečně hraje na vážnou a tvrdou tóninu. Konečně pořádná akce!

A teď si řeknete: „Co jsem to právě viděl?“ Ukázka psycho novinky Lék na život ohromuje

Teď představíme něco, co jste ještě neviděli, a my jsme o tom zatím ani nepsali. Na světlo světa se vyloupla psycho podívaná v mysteriózním hororu Lék na život. O režii se postaral Gore Verbinski, režisér hororové legendy Kruh nebo prvních třech dílů Pirátů z Karibiku. V hlavních rolích se představí Jason Isaacs ze sedmých Star Wars nebo Dane DeHaan z druhého Amazing Spider-Mana. Proč o filmu s takovým produkčním pozadím píšeme jako o psychu? Stačí se podívat na ukázku. Tajuplné wellness centrum kdesi ve švýcarských Alpách, nabízející „lék na život“, skrývá hrozivá tajemství, po jejichž odhalení divák zjistí, že uvozovky by k názvu hororu skutečně padly. Ambiciózní vyšetřovatel, který chce záhadně probíhajícím léčebným terapiím přijít na kloub, záhy zjistí, že je sám pacientem a uzdravení ho rozhodně nečeká.

Tak co? Zamávaly s vámi filmové novinky tohoto týdne tolik jako s námi?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Recenze: Inferno – Třetí z Brownových zfilmovaných děl zároveň nejslabším článkem trilogie

Filmové novinky: nové trailery na Star Wars, pátý Underworld, Army of One a John Wick 2