Filmové novinky: Charlize Theron bez lítosti v Atomic Blonde, nové Jumanji s Rockem a start natáčení Deadpoola 2

Akci jako z Johna Wicka předvádí Charlize Theron coby agentka MI6! Džungle a Dwayne Johnson ožívají s tajemnou hrou Jumanji a Deadpool 2 právě odstartoval natáčení!

Charlize Theron jako špionka v Atomic Blonde

Celkem zajímavou podívanou nabízí trailer k chystanému filmu Atomic Blonde: Bez lítosti. Zvolený název sice mírně zavání laciným béčkem, ale ukázka tak rozhodně nepůsobí. Ve snímku sledujeme agentku MI6 Lorraine Broughton, kterou hraje krásná Charlize Theron. Ta se musí spojit s Davidem Percivalem, kterého ztvárnil James McAvoy, a získat v Berlíně dokument s identitami dvojitých agentů. Vše se odehrává v období před pádem Berlínské zdi. Film je natočen podle komiksové předlohy a režíruje ho David Leitch, který nám přinesl snímek John Wick. I proto vypadají akční scény takhle dobře, a ve filmu o ně nebude nouze. Obzvlášť honička a střelba v autě vypadá skutečně reálně a trochu připomíná Agenta bez minulosti. Česká premiéra je stanovena na 14. září 2017, tak se přesvědčíme v kinech.

Znovu ožívá Jumanji!

Komedie Jumanji, to je dobrodružný rodinný film z roku 1995, kde hraje hlavní roli Robin Williams. Snímek pojednává o tajuplné deskové hře Jumanji, která přetváří postup hrou do reality a přivádí k životu divokou džungli a její obyvatele. Hra skončí pouze tím, že se jí pokusíte dohrát. A tento námět byl nyní znovu zpracován v poněkud modernějším hávu. Je to dobře?

Hlavním tahákem Jumanji bude bezesporu The Rock, tedy Dwayne Johnson, který se v současnosti veze na vlně největší popularity. V Jumanji: Vítejte v džungli! skupina dospívajících objeví starou konzolovou hru Jumanji. Jakmile ji spustí, jsou vtaženi do světa zelené divočiny, jsou dospělí a v kůži postav, které si pro hru zvolili. Čeká perné dobrobružství, protože musí hru pokořit a dostat se zpět do našeho světa – a hlavně to všechno přežít. Mezinárodní trailer je stylově podkreslen skladbou Welcome To The Jungle od Guns N‘ Roses a celkově oddechový film zřejmě bude mít čím pobavit i díky obsazení, v dalších rolích se objeví Jack Black a Kevin Hart. Premiéra v českých kinech bude až před Vánočními svátky, 21. prosince 2017.

Deadpool 2 už se točí!

O tom, co dalšího chystají 20th Century Fox s Deadpoolem a X-meny jsme už psali. Konkrétně natáčení Deadpoola 2 teď odstartovalo. O ději pořád nevíme nic, jen že se jako první budou natáčet scény kolem sídla X-menů, tedy na zámku Hatley v kanadském Vancouveru. Film bude mít nadále rating R, tedy mládeži nepřístupný, a doufáme, že bude minimálně tak povedený, jako ten první. Určitě můžeme očekávat také pravidelné příspěvky od Ryana Reynoldse, který se už minule postaral o pravidelné zásobování novinkami, a to se stylem hlavního hrdiny. Téměř čtyřminutová ukázka, kterou nás tvůrci lákají na další díl, je vlastně samostatný minifilm, který vás určitě dostane. Deadpool zkrátka není typický „hrdina“. Hotový film dorazí 28. června 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=PWsXQKv6UiA

Deadpool ukazuje, že jde pořád přijít s něčím novým. Taky vám vadí vykrádání starých „klasik“? Nebo vás novější předělávky baví?

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejvíc badass: 20 největších filmových tvrďáků – 1. díl

Hugh Jackman jako Wolverine skončil. Co bude s dalšími X-Meny?