Fear the Walking Dead! Premiérová řada seriálu je tu

Nikde není úniku! Ani před premiérovým dílem pokračování populárního zombie seriálu Fear the Walking Dead. Už v pondělí 22. srpna ve 3:00 v původním znění a ve 22:00 s českým dabingem se čeští a slovenští fanoušci, spolu s celým světem, dočkají osmi nových dílů druhé sezony. Jak dramaticky se promění osudy oblíbených postav, nastíní již úvodní díl, který odvysílá televizní stanice AMC. 

Uniknou a přežijí?

V očekávané druhé sezoně seriálu Fear the Walking Dead se oblíbení hrdinové potýkají s nástrahami, které jim přichystal postapokalyptický svět. Sedmý díl se s diváky rozloučil ve chvíli, kdy rodiny Clarka/Manawy, Salazara a Stranda čelily doposud největší zkoušce. Postavy ztracené samy v sobě hledají vlastní cestu, jak přežít v té nejkrutější realitě. Ruku v ruce s nadějí, že naleznou místo, které doposud nezasáhla infekce, čelí složité otázce, co pro ně nyní znamená rodina. Brzy zjistí, že ani voda už není bezpečnější než pevnina a přežití Armageddonu není automaticky lékem na mezilidské vztahy.

Naši hrdinové, poznamenaní událostmi na jachtě Abigail, zjistí, co pro ně znamená slovo domov a také jeho protipól – samota. Všudypřítomné napětí a nedůvěra brzy silně ovlivní morální hodnoty hlavních postav a otazník se bude vznášet nad odolností jejich psychiky. Mezitím, co Travis bojuje s nezvratnou temnotou, která se chystá pohltit Chrise, Alicia čelí vzdoru Madison nechat Nicka jít. Smutek a bolest jsou Strandovi mocným protivníkem a kvůli Danielově pochybné minulosti Ofélie ztrácí naději v lepší zítřky. Kdo se tedy ujme kormidla a stane se přirozeným lídrem, ve kterém ostatní naleznou oporu? Za co ještě stojí na tomto šíleném světě bojovat? To se dozvíte již za pár dní…

Podívejte se, co vás čeká v nových dílech druhé sezony:

https://www.youtube.com/watch?v=yaqr94ubVvw&feature=youtu.be

Walking Dead

 O seriálu Fear the Walking Dead:

Výkonná produkce: Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert.

Hlavní hvězdy seriálu:  Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) a Colman Domingo (Strand). 

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Recenze – Sebevražedný oddíl páchá sebevraždu

Filmové novinky: Tentokrát o návratech. Poslední Resident Evil, návrat Winter Soldiera, Marcuse a kultovní Vrány!