Eva Samková: „Díky knírku se cítím mužněji!“ Jak vypadala nadaná sportovkyně za mlada? Těžko byste ji poznali!

Snowboardistka Eva Samková je ozdobou nejedné sjezdovky. Proč si ale při závodech tak ráda maluje knírek? Možné vysvětlení skrývají její fotky z dětství!

Eva Samková

Když známé osobnosti nechají nahlédnout do svého rodinného archivu, obvykle to přináší spoustu překvapení. O pořádný rozruch se tímto způsobem postarala i Eva Samková, jejíž sbírka úspěchů se před pár dny rozrostla o bronzovou olympijskou medaili. Nikdo totiž neměl ani tušení, že nadaná sportovkyně z Vrchlabí měla ještě před pár lety do své nynější přitažlivé podoby na kilometry daleko!

V mládí vypadala jako kluk

Ano, je to tak. Eva Samková, která kromě jízdy na snowboardu bravurně zvládá i jízdu na koni nebo hru na saxofon, kdysi vypadala jako kluk. Důkaz její neuvěřitelné proměny máte zde, pěkně černé na bílém.

Knírek Evě přináší štěstí?

Teď už je zřejmě vysvětlení ohledně namalovaného knírku, jakožto jejího poznávacího znamení, jasný. Koneckonců sama Eva často prohlašuje, že díky němu se cítí mužněji. A také prý přináší štěstí. Že tenhle talisman funguje, o tom po letošní olympiádě asi už nikdo nepochybuje!

Autor: JF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Eva Samková exkluzivně: „Můj partner by měl být skokan!“

Proč je Ester Ledecká olympijskou šampionkou? Může za to trenér, vůle, podpora týmu, rodina nebo měla jenom štěstí?