Etiketa při felaci. 7 zlatých pravidel, se kterými nejdál dojdeš!

Kouříš? A polykáš? Zdánlivě nevinné otázky mohou způsobit poprask. Možná i tvojí vinou. Neděláš náhodou něco blbě, že se k tvému borcovi milenky otáčí zády? Nejspíš nectíš etiketu orálního sexu! Na těchto sedm věcí si dej majzla!

Klisny se řadí do třech kategorií. Ta první olizuje, cucá penis jako nanuk, všeobecně se přímo vyžívá v praktikování felace a chce sperma do pusy. (Sakra, proč je jich tak málo a holky jako ta ve videu se tak těžko hledají?)

https://youtu.be/cHs4A4cKxtQ

Kdo nechce lízátko?

Druhá skupina na orálu nic světoborného nevidí, ale jelikož ví, že se bez něj skoro žádný sex neobejde, sklopí uši a vyhoví. Třetí kategorie, když je postavena před volbu, jestli si do pusy strčit penis nebo lopatku s popelem, nezaváhá a zvolí druhou možnost. Čím to?

Když pomineme všechny ty předsudky o moči a údajně zapáchajícím spermatu, jsou tu i jiné věci, které ženy hrozně těžkou koušou. Na co si dát pozor? Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu americké mládeže, tvrdí, že i muži dělají chyby. No aby ne. Je jich jako máku. Tak schválně…

7 zlatých pravidel při přijímání orálního sexu

TIP: Taky jí to udělejte! Bude mít pak větší motivaci vám to oplatit. Nevíte jak? Přečtěte si tipy na lízání vagíny a dopřejte jí pořádný orál.

Zásada č. 1: Dodržujte základní hygienu

Je až s podivem, že se něco takového jako vymydlený pták musí připomínat! Zkrátka a dobře, když přijdeš z hospody, smrdíš kouřem a chlastem, u postele sundáš kalhoty a zamáváš jí penisem před obličejem, nečekej, že si z toho tvarůžku, který je pod koulema, sedne na zadek. Ty taky nelížeš dva dny nemytou štěrbinu, protože smrdí jako plechovka sardinek!

Zásada č. 2: Civ nenápadně!

Když vysávání brabce, tak s očima navrch hlavy. Vždyť, kdo by se rád nedíval? Jenže některé feministky civění na vlastní orální um nesnáší. Proč? Připadají si v příliš podřadné roli. Taky zíráš? A ona se tváří jako v křeči? Nech ji vydýchat a přimhuř oči, ať má šanci zvyknout si na tvůj zájem. Nediv se, že se v prvních kolech cítí nesvá. Jestli jsi ji sbalil před střední školou, ledacos se tím vysvětluje…

Zásada č. 3: Hlídej si ruce

Podle Paula si některé ženy stěžují, že je muži svým divokým dorážením penisu a hlubokými zásuny málem udáví. Zavři oči a pro pocit větší autentičnosti si představ velký banán zaražený na mandlích. Ještě se pozastavuješ nad tím, že se té tvojí do orálu nechce? Jestli ti někdy ujely nervy i ruce přitisknuté na její hlavě, omluv se, nebo ti ho příště kouřit prostě nebude. Jo a odpusť jí ten udušený výraz, fakt neměla kyslík. A na čem dalším můžeš pohořet?

Zásada č. 4: Povoluj time out

Když už to dotyčná nedává, nechte ji odpočinout. K zásadám slušňáka patří, že se nebude dožadovat kuřby i přes milenčinu bolest sanice. Jestli si potrpíš na sado maso, prosím, ale i tak si musíš nejprve vyžádat souhlas protistrany, tak hodně štěstí.

Zásada č. 5: Chovej se tak trochu jako holka

Nejdřív jí ho vrazíš do zadku a hned po vytáhnutí chceš kuřbu? Ses musel zbláznit! Málokterá ti do něčeho takového půjde bez před předchozí dohody nebo aspoň upozornění, tak se nechovej jako debil a cti správné pořadí. Do tunelu zajeď až potom, co ti ho olíže ze všech stran.

Zásada č. 6: Nenuť k sopečnému efektu

Když nechce sperma dovnitř a ty netoužíš po tom, aby se pozvracela na ten drahý peršan nebo faktury z firmy, nech to být. Na věc tlačí jenom trubka.

Zásada č. 7: Pokání dej čas

Na olivy k vínu a sperma v krku si prý musíš zvyknout. Pokud tedy tvoje roštěnka svolí k výstřiku do jejích úst, ještě se neraduj a popřípadě akceptuj, že všechny tvoje ocásky skončí v umyvadle nebo v kapesníku. To víš, nemůžeš mít tolik štěstí najednou. A ještě na něco si dej pozor…

V rámci celorepublikového výzkumu sexuálního chování, který zaštítil pražský Sexuologický ústav, z 805 mužů ve věku 35 až 65 let jich 18 % uvedlo, že předstírá orgasmus. Bůh ví, že s klackem v ženské puse jde něco takového zatraceně těžko!

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pravidla verbální komunikace. Učte se!

Sex v kanclu. Kde je to super?