Ester Ledecká. Je sexy nejen na lyžích, ale i v plavkách. Při pohledu na ně by roztál nejeden sněhulák!

Ester Ledecká. Jméno, které slýcháme v posledních dnech poměrně často. A zřejmě se na tom ještě příštích pár měsíců vůbec nic nezmění. Množí se zprávy, že kdyby dělala cokoli, půjde jí to. A my přidáváme důkaz, že jako modelka by se rozhodně uživila taky!

Ester Ledecká v plavkách

Nečekaný úspěch je pořádným překvapením pro celý svět i americkou alpskou lyžařku Mikaelu Shiffrin, po níž Ester lyže doslova „podědila“. Zatím jediná zlatá medaile pro českou výpravu je vlastně pro dceru zpěváka Janka Ledeckého a vnučku bývalého československého hokejového útočníka Jana Klapáče předčasný dárek k třiadvacátým narozeninám. Ty oslaví 23. března. Pravý čas na to, ukázat své tělo i bez „sjezdařského munduru“. Co pod ním Ester asi skrývá? Mimochodem lyžařskou kombinézu ji navrhl velice podařeně její bratr, jehož záměr byl udělat ze sestry na svahu superhrdinku už od pohledu. A to se taky stalo. Doslova! Nám se samozřejmě kombinéza moc líbí, ale uznejte, že bez ní je to mnohem lepší.:)

Ještě, že se nedala na kvantovou fyziku 🙂

Po trumfu na lyžích si Ester od adrenalinu jen tak neodpočine. Čeká ji ještě kvalifikace a sobotní boj o medaili v paralelním obřím slalomu na snowboardu, což je obor, ve kterém skutečně vyniká. Ať už ale své vítězství zopakuje či nikoli, můžeme být opravdu rádi, že tahle sportovkyně si místo původního plánovaného studia kvantové fyziky přece jen zvolila sportovní dráhu. Koneckonců jinak bychom si ji s velkou pravděpodobností nemohli teď vychutnat téměř v rouše Evině. Při pohledu na fotky z jejího Instagramu by možná roztál nejeden sněhulák – a nejen na svahu!

Autor: JE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Stačí udělat jednu věc a z krásné holky je monstrum

Je Ivanka Trump sexy? Muselo to stát majlant!