Emma SjÖberg. Ta, co kope gaunery do zadku

Syndrom modelek? Cpát se do filmu! Ale nutno říct, že v některých případech to na škodu není. Týká se to i francouzské policistky „Petry“ bojující s organizovaným zločinem? A co dělá švédská bohyně ze známé série filmů o superrychlém Peugeotu teď?

Taky máte rádi francouzskou komedii Taxi a její tři pokračování? Daniel, výborný řidič a milovník rychlých motorů, si získal sympatie fanoušků po celém světě. Aby ne. I když typ humoru, který komedie nabízí, nesedí všem, jedná se o naprostou oddechovku, která čas od času uvolní bránici. A mnohdy i další věci…

Ta, co stárne pomalu

Ve filmu hraje něco, co výrazně působí na činnost v rozkroku. Jedná se o 175 centimetrů vysokou švédskou herečku Emmu Sjöberg (46 let) s mírami 86.5-61-91.5, která od roku 2003, kdy se provdala za švédského novináře a televizní osobnost Hanse Wiklunda, používá i jeho příjmení. Kde se vzala? A proč je tak sexy?

Rok 1990 a obálka Elle.

Rok 1990 a obálka Elle.

Vedle Lindy Evangelisty

Jakmile dokončila školu, začala se věnovat modelingu. Když má někdo přírodou předurčené míry, je to hned… Emma se stala poměrně úspěšnou a zdobila titulní stránky módních magazínů. Pak si usmyslela, že se stane herečkou, což je u většiny modelek běžná praxe. A tak téhle, teď už milfce, začal nový život.

Slušně odražená

V roce 1995 natočila film Inferno a po ní přišla již zmíněná série filmů Taxi (1998-2007), ve které si zahrála francouzskou policistku. Tahle role jí zajistila přízeň Francouzů, což se dalo předpokládat. V některých scénách, předvedla svoje pružné tělo… A že se umí i slušně kroutit, potvrdila v klipu George Michaela z roku 1992.

Užijte si právě teď funky náladu a dvě vyšpulený půlky švédské bohyně, která spojila svoji tvář s módním řetězcem Lindex…

Nikdy před tím jste si nevšimli, že se francouzská policistka Petra svíjí pod taktovkou již zmíněného hudebníka? Nejste sami. Skoro nikdo ji tam nepoznává. A to je holka docela vidět. V současnosti natáčí reklamy, v rodném Švédsku moderuje a věnuje se svým dvěma dětem. Vyměnili byste ji za tu, co máte doma?

Foto: Pinterest, Elle

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Trapas jako hrom. Pak že holky neprdí

Jak to vypadá, když to ženský přeženou s alkoholem