DVOJNÍCI SLAVNÝCH. TIHLE MĚLI DĚLAT PARÁDU NA ČESKÉM LVOVI!

Práce snů? Vypadat jako někdo slavný, chovat se jako on a jen kasírovat výdělky! Když se nic nepokazí, cestě k luxusu nic nebrání. A klidně si můžete odskočit třeba na předávání Českých lvů!

Falešný Jim Carrey v podání bosenského Srba Hari Zinhašoviče (28) se na únorovém předávání Českých lvů celkem vytáhnul. Všichni mu spolkli, že se jedná o pravého hollywoodského herce!

Mimochodem, masku mu nechal udělat Kamil Bartošek alias Kazma. (Říká se, že kvůli zviditelnění se jeho samotného.) Vyšla na 30 tisíc kaček, což je hrozná darda! Na co, že někteří lidé jsou celebritám vzhledově o dost blíž než tenhle Hari oblíbenému Jimovi, jedná se o dost velký trapas! Kdyby na pódium poslali těchto pět osobností, udělali by líp!

1. Agent jejího veličenstva v akci

Šestatřicetiletý Brit Steve Wright vypadá jako Daniel Craig – agent 007. Poté, co se zaregistroval u agentury jako dvojník známého herce, objíždí svět a propaguje jeho filmy. A nejen to. Vystupoval ve scéně filmu Quantum of Solace přímo s Danielem Craigem. Při svých cestách za jedno představení dostává 2000 liber, což je v přepočtu 76 000 našich, a má tolik práce, že se z obyčejného smrtelníka stal milionář. Bledá závist!

2. Ředitel zeměkoule pracující z gauče

Čtyřicetiletý indonéský fotograf a otec dvou dětí Ilham Anas je celý Barack Obama, který by jistě na Českých lvech zazářil jako nikdo! Zvolení prvního afroamerického prezidenta vzbudilo takovou vlnu zájmu o jeho osobu, že neví, kam dřív skočit. Navíc by se jednalo o charitu, neboť výdělek, který tento muž jako tichá eminence vydělá, putuje na podporu jeho rodiny na Jakartě. Pokud se ptáte, jestli se falešná hlava státu setkala s tou pravou, tak ne. Ilham Baracka nikdy osobně neviděl a stejně „pro něj“ pracuje. Práce snů?

3. Hezoun s komerčním ksichtem

Šestatřicetiletý australský policista Grant Hazell si v roli herce Ryana Goslinga dost libuje. Za 200 liber (7 600 korun) na hodinu? Kdo by nebyl rád? Fotí pro pánské časopisy a se svojí ženou si užívá zájmu veřejnosti a fanoušků. Zřejmě lepší oddíl…

4. Elegantní vévodkyně stíhaná novináři

Kam čert nemůže, nastrčí ženskou, a tak by rozruch stoprocentně způsobila i žena jménem Heidi Agan. Jde o čtyřiatřicetiletou svobodnou matku a bývalou servírku, která sekla se svojí prací v momentě, kdy k ní chodili zákazníci restaurace se žádostí o podpis. Heidi si uvědomila, že jako dvojnice britské vévodkyně Kate Middleton vydělá mnohem víc. Stalo se. Je považovaná za nejvěrnější kopii vévodkyně na světě. Její kvality můžete posoudit ve videu.

5. Vyzývavá zpěvačka s drogovou minulostí

Šestadvacetiletá Michaela Weeks má podobný osud jako její kolegyně z předchozího případu. Sekla s prací servírky kvůli nápadné podobě se zpěvačkou Britney Spears. Holka si teď vydělává asi 30 000 liber ročně, první dům si koupila v devatenácti a v garáži má zaparkovaný Audi TT, Mercedes SLK a Toyotu MR2. Tahle dvojnice ví, jak si užívat života!

Tak co, kterou atrapu byste viděli radši na předávání Českých lvů? Nebo se vám snad Jim Carrey líbil?

Steve Wright. Zdroj_bbc.co.uk Ilhama a Barack. Zdroj_www.mirror.co.uk Grant Hazel nebo Ryan Gosling_Zdroj_People.com Heidi Agan jako Kate. Zdroj_dailymail.co.uk Michaela Weeks jako Britney. Zdroj_dailymail.co.uk

Autor: Daniel