Dobrodruh, nebo geek? Víme, jaký počítač se hodí právě k vám!

Správný chlap by měl mít vždy připravený vercajk. K tomu patří i pravidelná obměna našeho hardwarového parku, protože výkon je výkon! Ale počítač si nemůžete koupit jen tak naslepo, on si musí vybrat vás. Podívejte se, který by se právě k vám hodil nejlépe.

Windows 10 se pomalu, ale jistě stávají standardem v domácích i pracovních strojích, bylo by proto dobré tento trend zachytit. Pokud máte doma nějaké železo se starším systémem, možná je čas na jeho obměnu! Mrkněte, který z následujících typů osobnosti je vám nejbližší, a my vám pomůžeme vybrat ten pravý stroj pro vás. To je fér, ne?

Moderní Indiana Jones

Cestovatel se neptá, ten rovnou jedná. Aby mohl dobývat svět, potřebuje být za všech okolností připravený a zároveň nedělat kompromisy s výkonem. Pokud máte dobrodružnou povahu, určitě víte, o čem mluvíme, a od svého železa neústupně vyžadujete dlouhou výdrž baterie, kompaktní rozměry, a to vše při zachování rychlého systému. Takže co potřebujete?

Acer Aspire S 13 přesně tohle nabízí. Displej o velikosti 13,3 palců představuje zlatou střední cestu mezi velkými notebooky a titěrnými hračkami, díky elegantnímu designu se navíc jedná o jeden z nejtenčích notebooků ve své kategorii. Aby těch třináctek nebylo málo, baterie vydrží famózních 13 hodin, což každému dobrodruhovi umožní více než celodenní práci bez nutnosti rozhlížení se po zásuvce. A co si budeme namlouvat, pánové, na vzhledu prostě záleží – proto má displej Full HD rozlišení, takže jestli během svých cest dostanete chuť pustit si film v libové kvalitě, na kino si ani nevzpomenete. Co chtít víc?

Nekompromisní pařan

Považujete se za geeka nebo nerda? Nejspíš ne, ale dost možná se tak na vás okolí dívá! Pohleďte tedy pravdě do tváře. Máte absurdně detailní přehled o oblasti informačních technologií? Vítejte mezi geeky. Nebo jste spíše všeobecně vzdělaný a inteligentní člověk, který se ale často straní společenských kontaktů? Nerdi vás chápavě přijmou mezi sebe. Ať pro vás ovšem platí jakákoli varianta, potřebujete rozhodně pořádně nadupaný stroj, u kterého není místo na ústupky.

A právě takovou alternativou je Dell Inspiron 13z Touch. Na jedné straně výkonný 13,3 palcový notebook, který však zároveň skýtá i přednosti tabletu. Díky vestavěnému stylusu můžete kreslit přímo na obrazovce, a to vše při zachování výkonu. S tímhle strojem toho zvládnete opravdu hodně!

Švihák lázeňský

Být elegantní, to není vždy tak jednoduché. Pokud o sebe rádi pečujete a luxus je vaše druhé jméno (nebo to alespoň tvrdíte), jste tady na správné adrese. Kdo chce dobře vypadat, musí tomu něco obětovat. A vedle módy a péče o zevnějšek se to týká i výběru notebooku. Výkon je samozřejmě vždy důležitý, ale stylový design má přece jen něco do sebe, co říkáte?

Takové nároky spolehlivě splní Lenovo Yoga 900. Elegance je pro něj až na prvním místě, nemusíte se tedy bát, že by se někde nestal centrem pozornosti. I tento krásný a lehký notebook má 13,3 palců velký displej, obohacený o možnost dotykového ovládání. Unikátní je i odolným pantem, který se skládá z neuvěřitelného počtu 813 jednotlivých článků! Díky technologii Auto Lock můžete ovládat notebook i jednou rukou, lepší definici dokonalé flexibility tak vážně nevymyslíte. Luxusnější stroj se prostě jen tak nevidí!

Opravdový pohodář

Chcete si života hlavně užívat a ne se trápit kvůli zbytečnostem? Pro vás je tu naše poslední kategorie. Pohodář upřednostňuje takový stroj, na který je spoleh a se kterým nebude moc starostí. Protože kdo by chtěl neustále něco řešit, že? Ideální variantou je proto Acer Switch 12 Alpha, který kombinuje spoustu možností použití, abyste nemuseli zbytečně přemýšlet, jakou mašinu vlastně aktuálně potřebujete. Díky nastavitelnému stojanu můžete železo využít jako notebook i tablet. K ještě lepší obsluze dotykového displeje slouží digitální pero. Přenosná konstrukce se navíc nevylučuje s plnohodnotnou klávesnicí, takže pokud si nejste jisti, jak a kdy budete tohle dělo potřebovat, můžete být v klidu. Na cestách i doma, pro práci i zábavu, pro tuhle mašinku nic není problém. Ostatně stejně jako pro vás.

Pokud si stále nejste jisti, který notebook vlastně chcete (nebo se necítíte ani v jedné z našich kategorií pohodlně), mrkněte na www.chtejtevic.cz, kde si už určitě vyberete. A skvělé zážitky s Windows 10 můžou začít!

Autor: MS

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

3 zásadní důvody, proč je nejvyšší čas koupit si nový počítač!

17 počítačových ploch s Internetem Explorerem