Dcera Cindy Crawford. Je hezčí než máma? Jeden pohled stačí…

Už se to stalo! Dcera první československé miss Ivany Christové je ještě krásnější než její matka v dobách své největší slávy. Týká se to i slavné krásky Cindy Crawford a její patnáctileté kopie? No že váháte. Ony dvě pohromadě rovná se vysoká koncentrace krásy! Kdo to nemůže překousnout?

Padesátiletá americká herečka, bývalá supermodelka a bývalka hollywoodského herce Richarda Gera – ta se slavnou pihou ve tváři a 176 centimetry výšky – je takovou „celebrití“ stálicí jako málokdo. Patří totiž mezi nejslavnější věšáky na šaty v historii lidstva. A kdyby jenom to.

Za pár let se máme na co těšit!

V šestnácti letech ji pro modeling objevil novinový fotograf, za pár dní už se stěhovala na Manhattan, kde uzavřela smlouvu s pobočkou modelingové společnosti Elite. Co je podstatné?

Že v roce 1988 nafotila sérii obnažených fotografií pro Playboy a přesně za deset let potom si to zopakovala v ještě odvážnější verzi. Její prsíčka s i bez písku si s nostalgií můžete připomenout v krátkém sestřihu. Ten pohled uchvacuje pořád!

Když na to máš, tak to ukaž!

Kost tehdy, kost teď. A  historie se opakuje. Z manželství s Richardem Gerem nevzešel nikdo, kdežto druhý sňatek se stal plodnější. Cindy a její manžel Rande Gerber spolu mají syna Presley Walkera a patnáctiletou dceru Kaiu Jordan. Právě ta se nesmírně povedla! I když je to ještě malé kačátko, vypadla svojí matce z oka – a dokonce má i stejné životní plány.

Minulost a budoucnost. Foto: Facebook

Minulost a budoucnost. Foto: Facebook

Už ve čtrnácti letech nafotila vlastní titulní stranu, což se její máti povedlo až v jejích šestnácti. Navíc Kaia už stihla pracovat i pro Versage a Vogue, kde zapózovala společně s Cindy. Podobné si jsou jako vejce vejci, za což děkují obě – pracovní nabídky se jen hrnou.

Nuda v USA? Zapomeňte…

Klon slavné Crawfordky za svoje kariérní začátky sklízí jeden úspěch za druhým a momentálně se raduje z toho, že se stal novou tváří pro rok 2017 v kampani Marca Jacobse. Divíte se?

Kritici chválí kvalitu pleti, což přikládají genům, přirozenou krásu a fotogeničnost bez nalíčení i s ním. Kaia je tvárná a v kurzu, což moc dobře ví. Nejen díky svojí krásné matce má k modelingu blízko, a už dávno používá profi pózy, za což ji na jejím facebookovém profilu, kde má víc než 70 tisíc fanoušků, někteří puritáni a závistiví rodiče kritizují.

Pobuřuje vás takhle fotka? Foto: Facebook

Pobuřuje vás takhle fotka? Foto: Facebook

Prudiči, kteří slídí

Pod fotku, kde sedí na posteli, a tváří se dejme tomu „přemítavě“, jí například jistý Hazel napsal: „Nevím, kolik vám je let, ale myslím, že jsem slyšel, že patnáct. Já opravdu nevím, co vaši rodiče dělají celý den, ale tohle v pořádku není. Proč by patnáctiletá holka měla sedět na posteli a tvářit se takhle? Co je v tom za poselství? Že sex prodává? Doufám, že vaši rodiče o tom budou přemýšlet a začnou se zajímat o to, co ve volném čase děláte. A ochrání vaše dětství místo tohohle prodávání.“

Hazel by mluvil jinak, kdyby mu taková dceruška hodila na stůl klíčky od bouráku, na který sama vydělala.

Nás spíš zajímá, co na ni říkáte?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Alessandra Ambrosio úplně nahá. Ne pro charitu, ale pro vás!

Nejhorší knihy, které psaly celebrity – kdo se na to měl radši vykašlat?