Dali byste si domů tyhle doplňky? Pak jste tvrďáci nebo zvrhlíci!

Jestli nejste mamánci, který se ještě nevzdali služeb „mama-hotelu“, a už máte pěkně svůj kvartýr, tak jistě řešíte, co si do něj dát, abyste nekoukali jen na čtyři holé stěny. Máme pro vás několik tipů. A ty celkem dost prozradí o vaší nátuře.

Ručičky a nožičky jako držáky na šuplíky

Hned první věcička ve vaší pomyslné domácnosti je z kategorie bizár. Mít místo běžných držátek a kování na šuplících a dveřích ručičky, nožičky, ale sem tam i hlavičku dětských panenek, je dost nevšední bytový doplněk. Vaši případní hosté by jistě právem měli strach o váš duševní stav.

Hitler jako koberec

Další kousek, který z vašeho pokoje udělá velice nestandardní místo k životu. Hodit si na podlahu před krb nebo před sedačku kožešinu z medvěda nebo tygra je efektní volba. Ovšem zvolit umělecké dílo izraelského umělce a designéra Boaze Arada, které znázorňuje z kůže svlečeného Adolfa Hitlera, je čin vpravdě odvážný. Jestli vás jeho pohled nebude strašit, tak vás aspoň nebudou zábst nohy. Ale přesto si dejte pozor na plynové topení.

Lampa smilstva

Když máte v pokoji zhasnuto, neděje se nic zajímavého. Jakmile ale rozsvítíte (pro Moraváky rozžnete), tak uvidíte výjevy. Při bližším ohledání zjistíte, že stínítko lampy tvoří lidé zkroucení a zohýbaní v dost choulostivých situacích a pozicích. Design od Luxe Merxe prostě není nic pro puritány.

Krvácející svíčky

Když ze sebe nechcete dělat smilníka a naopak si chcete zahrát na romantika, jsou skvělou volbou svíčky. Ty zabírají prakticky vždycky, až na případ, že ty vaše budou krvácet. Jde o efekt způsobený dvoubarevným voskem (bílou vnější stranou a červeným vnitřkem).

Morbidní zrcadlo

Svou zálibu v krvi a morbidnu můžete prezentovat třeba i v koupelně, když si tam umístíte  zrcadlo ve tvaru ozubeného kola pily cirkulárky. Každý váš pohled do zrcadla tak bude představovat jistou formu gilotiny či popravy. Stačí stát ve správném úhlu a horor je na světě.

Krvavá předložka do koupelny

Na podlaze před vanou či sprchovým koutek můžete na ploše cca 70 x 50 centimetrů rozehrát scénku, že jste právě vylezli z krvavé lázně. Nebo zkuste svým hostům tvrdit, že jste se jen lehounce řízli při holení. Předložky s krvavými stopami a cákanci se výborně doplňuje s podobně laděným sprchovým závěsem.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: oddee.com