Čtyři důvody, proč vás feministky vždycky zničí

Každý asi zná nebo aspoň slyšel o feministkách. To jsou takové ty holky nebo dámy, co by se nejraději zcela obešly bez mužů. Vadí jim kde co, od vyzývavého oblečení, přes reklamy s nahýma ženskýma až po to, že žena by měla být matkou. Jsou naprosto šílené, tedy většinou.

Aby nedošlo k mýlce, když feminismus někdy koncem 19 století vznikal, mělo to své opodstatnění. Ženy neměly volební právo, neměly i mnoho dalších práv a bylo potřeba si je vybojovat. Můžeme si o tom myslet, co chceme, ale skutečně feminismus kdysi svůj smysl měl. Dneska je z toho fraška, kdy poblázněné ženské dělají chlapům ze života peklo a chovají se jako slepice. Hned si ukážeme pár příkladů, které to hezky dokládají.

Zničily a rozbrečely vědce

Například 12. listopadu 2014 dosedla na povrch vzdálené komety sonda Philae. Mimořádný úspěch světové kosmonautiky, nikdy v historii se nic takového nepovedlo. Když k tomu byla velká tiskové konference, Matt Taylor, jeden z členů vědeckého týmu, si na ni vzal rozvernou barevnou košili plnou polonahých žen. Jasně, každý by si to asi na tiskovku, která bude vysílána po celém světě, nevzal, ale proti gustu žádný dišputát, že. Navíc víme, jak jsou na tom vědci s oblékáním. Často ani neví, co mají na sobě, protože přemýšlí o důležitějších věcech (Einstein třeba chodil po bytě nahý, protože se prostě zapomněl pro samé vymýšlení teorie relativity obléct). Na nebohého Taylora se sesypaly feministky, místo fenomenálního úspěchu se řešila na sociálních sítích jen ona košile. „Chudák doktor Taylor, podařilo se mu přistát na kometě a jediné, o čem se mluví, je jeho tričko,“ stálo v jednom komentáři. Taylor se veřejně za nevhodnou košili omluvil v přímém přenosu, kde se navíc rozplakal. Prý byl vystaven po několik dnů šílenému tlaku právě ze strany feministek. Takže poučení první: je jedno, jak jste dobří a co jste v životě dokázali, pokud si vezmete blbé tričko, feministky vás zničí.

Likvidace nejlepšího a nejhezčího politika všech dob

Nebo tu máme jiný příklad. Nedávno došlo v kanadském parlamentu k strkanici. Pustili se tam do sebe odpůrci a zastánci eutanázie a to tak, že se hlouček poslanců postrkoval a dohadoval uprostřed parlamentu. Premiér Justin Trudeau se rozhodl, že vyvede z hloučku největšího opozičního kohouta a při strkanici vrazil omylem loktem do poslankyně Ruth Brosseauové. Ta se začala teatrálně chytat za břicho, jako by právě dostala KO od Mika Tysona. Trudeau se jí ihned omluvil, omluvil se pak ještě mnohokrát v televizi, facebooku a twitteru, omlouval se snad i ze spaní. Marně. Věci se totiž chytly kanadské feministky, které Trudeaua obvinily, že je hrubián a má ihned rezignovat. Jen tak pro informaci, Trudeau je vůbec nejvíc sexy premiér na planetě, ohromný sympaťák a bojovník proti diskriminaci a za rovnost úplně všeho a všech. Většího klaďase byste v politice hledali marně. Přesto feministická tlupa volá, Trudeau pryč! Poučení druhé: můžete být gentleman, můžete být sympaťák, feministkám je to jedno, stejně vás zničí.

Genderově neutrální dítě

Pak tu máme jeden opravdu ukázkový příklad feministické slepice. Beck Laxtonové, feministce a programátorce (to je samo o sobě diagnóza) z Velké Británie se narodil syn. Jenže jako feministka si nechtěla připustit, že se jí narodil syn, tedy budoucí chlap. Dala mu obojetné jméno Sasha a odmítla jemu i okolí sdělit, jaké má pohlaví. Prý ať si Sasha sám vybere, co chce být. Laxtonová mu pro jistotu říkala pouze „dítě“ a světu oznámila, že vychovává genderově neutrálního člověka. No, že to Sasha neměl lehké ve školce ani později, asi není třeba dodávat. Feministická matinka prostě svému synovi zničila život, protože ten nyní pobíhá po světě v růžové sukýnce a s vílími křídly na zádech. Poučení třetí: je jedno, že se narodíte jako chlap, feministky z vás stejně zničí a ještě z vás udělají ženskou.

Polonahé feministky útočí, močí a pálí

Pak tu máme feministické protesty vůči organizacím i konkrétním lidem. Většinou to probíhá tak, že někam naběhne skupina polonahých počmáraných ženských a udělá něco nechutného. Například v Paříži si skupina polonahých feministek ze skupiny Femen přinesla velké fotografie tehdejšího ukrajinského prezidenta Viktora Janukoviče. Stáhly si kalhotky a před zraky všech se na ně vymočily rovnou před budovou ukrajinské ambasády. Když se v Berlíně na Alexanderplatzu otevřel první dům pro panenky Barbie, dorazila parta polonahých feministek a obřadně pálily panenky Barbie připevněné na kříže. V itálii zase tři tradičně polonahé feministky napadly ve volební místnosti bývalého italského premiéra Silvia Berlusconiho. U tohohle chlápka asi není třeba uvádět důvody, arciproutník celé Evropy leží feministkám v žaludku pěkně dlouho. Podobně by se dalo pokračovat do nekonečna. Poslední poučení zní: pokud k vám běží polonahá ječící holka, raději zdrhejte, jinak vás zničí, nebo aspoň počůrají.

Autor: Snaut

MOHL BY VÁS ZAJÍMAT:

Je nahota nevhodná? Nebo naopak super?

Chlapi to mají zase jednou lepší! Slyšeli jste o “růžové dani”?