Columbia Montrail nabízí dokonalé pohodlí pro milovníky trailového a horského běhu

Běhání se u nás těší dlouhodobě velké popularitě a není divu, že se z městského prostředí parků či stezek přesouvá do terénu přírody a hor, které přinášejí běžcům nové výzvy. Tzv. trailové běhání si získává stále větší oblibu. Vyžaduje však specifické vybavení.

Montrail

Montrail: Od hlavy až k patě

Značka Columbia Montrail nabízí komplexní produktovou řadu “od hlavy k patě” vyvinutou pro nejlepší výkon a pohodlí při běhu v terénu nebo extrémních podmínkách běhu v horách. Vznikla kombinací zkušeností a dobrého jména společnosti Montrail v oblasti trail runningu a inovativního produktového designu společnosti Columbia.

Na náš trh dorazila značka Columbia Montrail v loňském roce. Proto zatím patří ještě k méně známým. Postupně si buduje pozici a získává oblibu u ultra běžců i jedinců, kteří si jdou občas rádi zaběhat do přírody. Kolekce nabízí nejen oblečení, ale hlavně technologiemi nabité boty určené pro běžný trénink třeba v lese i náročné horské ultramaratnové závody.

Mezi hlavní technologie trialových bot Columbia Montrail patří například FluidGuide zajišťující stabilitu ve středu chodidla a plynulý pohyb nohou. Technologie FluidFoam poskytuje díky tlumící pěně větší odpružení.

A kombinace technologií vnějších podešví  s technologií TraiShield zaručí v proměnlivém terénu spolehlivou trakci v jakémkoliv počasí na jakémkoliv povrchu i ochranu před kameny, kořeny a ostatním nerovnostmi v terénu.

Vybrané modely kolekce nabízí pokročilé řešení, díky kterému je chodidlo v suchu i v těch nejextrémnějších podmínkách. Technologie membrány OutDry Extreme zvenku boty zaručuje prodyšnost, ale zároveň naprostou voděodolnost.

Nová běžecká bota Columbia Montrail Variant X.S.R.

Letos se kolekce rozrostla o novou lehkou univerzální běžeckou botu Columbia Montrail Variant X.S.R., krosovku, která je ideální na různé povrchy. Během jednoho běhu si poradí s přechody povrchů od silnice po trialovou cestu či kamenitý horský povrch.

Mezipodešev tvoří technologie FluidFoam, která tlumí nárazy a poskytuje o 17% větší odpružení než klasická EVA a inovativní PearlFoam, která dodá maximální pohodlí a návratnost energie. Bezešvý svršek ze síťoviny je doplněn vyztuženou patou pro lepší stabilitu. Doporučená maloobchodní cena je 4 399Kč. 

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

I letos adidas jako jeden z hlavních partnerů RunCzech nabídne exkluzivní kolekci triček k osmi závodům běžecké série

Adidas Originals Deerupt: nové tenisky na trhu. Moderní a mimořádně pohodlné!