Víme přesně, po čem muži touží k Valentýnu! Čtěte!

Je to tu! Den D, na který čekají hlavně naše polovičky. Už se vás ptala, co byste chtěl k Valentýnu? Jestli ne, poradíme vám. Konec kupování zbytečností. Letošní Valentýn si zamilujete, slibujeme. Máme tip, co potěší vás oba!

Nenechte letošního Valentýna na jejím vkusu a použijte „ženské zbraně“, kterými nás balamutí, aby dostaly, co chtějí. Tentokrát je řada na nás! Poraďte jí nenápadně, po čem muži opravdu touží. Dáme vám jeden báječný tip!

Chcete pomocníka, který vylepší váš look? Ne nějakou náhražku, ale parťáka, co vás nenechá ve štychu, za žádných okolností? Přejte si pořádný zastřihovač vousů!

Zastřihovače pro skutečné gentlemany

Který je ten nej? Jak vypadat perfektně při každé příležitosti? K dosažení vytouženého vzhledu vám pomohou nové produkty značky Braun. Ta rozšiřuje své portfolio o novu řadu čtyř univerzálních zastřihovacích sad.

Proč Braun?

To je jasné, jako facka! Vylepšené zastřihovače vousů s až 39 nastaveními délky vám zajistí stoprocentní kontrolu nad výsledným střihem. Tento perfektní stylingový nástroj se dokáže adaptovat jakémukoliv požadavku svého majitele a perfektně ovládá všechny své funkce. Ve spojení s precizním německým zpracováním a špičkovým designem je to produkt, který by neměl chybět ve výbavě žádného gentlemana.

A z čeho vybírat? Zbrusu nové zastřihovače Braun:

• 6 v 1 – Braun Face & Head Trimming kit

• 7 v 1 – Braun Face & Body Trimming kit + strojek Gillette Body zdarma

• 8 v 1 – Braun Face & Head Precision trimming kit + strojek Gillette Flexball zdarma

• Vše v 1 – Braun Head to toe trimming kit + strojek Gillette Flexball zdarma

• Braun Beard Trimmer s jedním hřebenem pro 20 nastavení délky

• Braun Beard Trimmer se dvěma hřebeny pro 39 nastavení délky + strojek Gillette Flexball zdarma

Více inspirace na www.braun.cz.

Tak co, který si necháte nadělit k Valentýnu vy?

Autor: red