Co se stane, když si dáte 35 pilulek Viagry? Brit to zkusil!

Viagra? Zázrak i zlo! Jak dopadnete, když do sebe vyklopíte neskutečně moc modrých bobulí? Nebýt manželky, Danielu Medforthovi by snad puknul penis!

Co se stane, kdyz to prezenete s viagrou

Víme, světem před časem prolétla zpráva o ženské Viagře s názvem Flibarserin, která byla vyvinuta německou firmou původně jako antidepresivum. Jestli k něčemu bude nebo ne, ukáže až čas, každopádně byla již dvakrát zamítnuta pro nežádoucí vedlejší účinky. Ty se však mohou objevit i u pánské verze. Napadlo vás někdy, co nastane, když nespolknete jednu modrou pilulku útěchy, ale rovnou celých 35?

Ty nejlepší nápady během chlastačky

Okolo 14. září 2015 mnohá zahraniční média uveřejnila příběh šestatřicetiletého Brita a zároveň velkého odvážlivce Daniela Medfortha, otce dvou dětí. Ten se při pijatice v domě svého kamaráda vsadil s ostatními, že do sebe hodí větší počet „modrého štěstí“, které je ve Velké Británii na rozdíl od ostatních evropských zemí k dostání bez předpisu. A taky to udělal.

Horší než kocovina!

Podle portálu News.com na něj přišla nevolnost, závratě, halucinace, ale hlavně i masivní erekce, která nechtěla za žádnou cenu opadnout.

Daniel začal šílet, okamžitě vystřízlivěl a po příchodu domů se svěřil manželce s tím, jak se na večírku pobavil. Ta nelenila a rovnou zavolala rychlou. Podle samotného aktéra se zasahující lékaři snažili o profesionalitu, ovšem dělalo jim problém nesmát se.

Medforth to schytal od všech doktorů a sester v tamní nemocnici a po propuštění se ještě několik dní potýkal s erektilními stavy, které rozhodně nepřipomínaly něco, co by mělo spojitost se vzrušením a příjemnými pocity. Jestli toho jeho manželka využila či ne, se neví, každopádně postavení penisu do pozoru trvalo celkem pět dní. To sice na první pohled vypadá dobře, ale není co závidět. Jestli se vám hlavou hodí podobný nápad, radši zapomeňte.

Prolongovaná erekce, která je za trest

Muži, kteří experimentují právě s Viagrou, jsou většinou nadšeni, když erekce penisu trvá víc jak dvě hodiny, ale pakliže ani po této době ztopoření neopadává, vyděsí se a mají podezření, zda se nejedná o priapismus, což je označení pro poměrně vzácný stav přetrvávající bolestivé erekce, která se vyrovná snad jen požírání zaživa nějakým predátorem. Dobrá zpráva?

Podle české sexuoložky Jaroslavy Pondělíčkové-Mašlové, která se touto otázkou zabývala v knize O sexualitě a partnerských vztazích, ale naštěstí po požití Viagry nebyl (aspoň zatím) žádný priapismus zjištěn. Zpravidla tedy jde o pouhopouhou dlouhotrvající erekci. Ale i ta je velmi riziková.

Vstupenka na áro? 3 hodiny stačí!

Zmíněná odbornice tvrdí, že vyloženě kritická je čtvrtá hodina „bdělého stavu“, kdy by již mohlo dojít k poškození topořivých tělísek. Proto, pokud erekce neopadne ani třech hodinách, i když se snažíte penis ochlazovat, je nutné vyhledat urologa.

V každém případě počítejte s tím, že při užívání přílišného množství „modrého štěstí“ se může objevit i nepravidelný srdeční tep či bolest na hrudi. A pochopitelně i masakr ze strany manželky, o čemž teď Brit Daniel ví svoje. Fakt ho radši nenapodobujte ani na Silvestra a spíš se mrkněte, jak vypadá raketová erekce. Umí vysklít i oko!

A jak to máte vy? Už jste někdy měli několikahodinový dozor?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 nevšední způsobů, jak bojovat s impotencí

Historky hrůzy: Jak přijít o penis?