Co na hlavu? Není čepice, jako čepice…

Nepodceňujte sílu doplňků. Pokrývka hlavy je v zimě nutnost, ale na modely, které vám pletla ještě babička, vážně zapomeňte. Stejně jako na ty vytahané, oprané, s cucky. I sebelepší outfit můžete ve špatné čepici zazdít.

Co se nosí?

Možností je letos celá řada. Do módy se vrátily dva elegantní prvky – klobouk a bekovka. V kurzu pak nadále zůstávají jednoduché pletené čepice, stejně jako klasické kšiltovky. Pokud vás zajímají barvy, letos se nosí klasika – šedá, černá, přírodní tóny. Pestrobarevné verze jsou k dostání také, ale hodí se spíš na hory. Jaká čepice vám sedne? Čtěte dál…

S bambulí

Malé bambule na pletených čepicích jsou letos ,,in“. Ale přesto: na seriózním manažerovi si ji úplně představit neumím. Slušet bude chlapcům a mužům, u nichž mládí není jen iluze, ale jasně ověřitelná realita. Pro studenty dokonalá volba.

S bambulí

S bambulí

Pletená s ohrnutím

Klasika, která nevychází z módy. Jen musí mít dobrý tvar, barvu. Vyšisované a obnošené už si nechte na doma. Pletené čepice s ohrnutím mají jemný vzor. Nosí se v tlumených barvách – šedé, černé, tmavě modré.

S ohrnutím

S ohrnutím

Beranice

Už dávno nejsou znakem buranství. Je to přesně naopak. Beranice je cool a trendy prvek, ale musí s ní korespondovat váš outfit. Slušet bude mužům s nezávislou duší, ležérním stylem. Na věku ani tak nezáleží. Prioritou je uvolněnost a přirozený šarm.

Beranice

Beranice

Kšiltovka

Zlatá střední cesta, kterou si, kromě mužů v obleku, můžou dovolit úplně všichni. Je univerzální, bude vám ladit s péřovkou, džínovou bundou i parkou. Sladíte ji se sportovním stylem i s oblečením pro běžné nošení. A většinou sluší úplně všem.

Kšiltovka

Kšiltovka

Klobouk

Elegantní styl si žádá stylovou pokrývku hlavy. Klobouk vám sedne k obleku, klasickému kabátu. Sladit se dá ovšem i k džínsům, když budete mít odvahu trochu si se svým outfitem pohrát. Jen škoda, že si na něj málokdo troufne.

Klobouk

Klobouk

Bekovka

Čepice ve stylu první republiky je opět na výsluní. A rozhodně nesluší jen žižkovským Pepíkům, nebo starým dědulům. Je velmi trendy, pokud ji obléknete třeba k saku se záplatami. Dodá vám šarm umělce, bohéma, který se vyzná. A ještě zahřeje…

Bekovka

Bekovka

Máte odvahu vyjít ven v klobouku?

Autor: duš

Image foto: Capo

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Módní úlet z New Yorku. Co se bude nosit  v roce 2016?

3 kontroverzní módní styly