Co jí koupit pod stromeček? Chlapi, čeká vás těžká volba!

Tady se pohybujeme na hodně tenkém ledu, to je jasné. Seberte odvahu, nechte se inspirovat a zvládnete to! Jak?

Prosinec. Právě tenhle měsíc se prý rozchází nejvíc párů, alespoň podle statistik Facebooku. Některé, obvykle krátce trvající vztahy nedokáží vyřešit představení svého nového objevu rodině, což je vždycky trochu ožehavé téma. Druhým a v tuhle chvíli pro nás mnohem podstatnějším důvodem jsou však dárky. Co vlastně koupit? Nechcete vypadat jako škrt, ale hluboko do šrajtofle zalovit taky nehodláte. Těžká volba. Nechte se inspirovat několika praktickými tipy, díky kterým Vánoce se svou milou přežijete! Tedy, snad.

Noční můra fotografů

Selfíčka jsou blbost, my víme. Ale ony je mají tak rády! Tak proč nejít trochu přes sebe a nekoupit jí nějakou pohrdáníhodnou zbytečnost, která se vám ale v důsledku bohatě vrátí? Tak vidíte, že to má smysl. Do téhle kategorie může patřit třeba přisvětlení pro selfíčka. Pokud sami fotíte, nejspíš jste si právě ublinkli, ale počkejte – díky přisvětlovacímu klipsu na telefon se jí povedou skutečně vychytaná selfíčka, díky kterým na sociálních sítích nahoní spousty lajků. A třeba si vzpomene i na toho, kdo s tímhle skvělým nápadem přišel, a v honění bude směle pokračovat dál…

Láska prochází játry

Ne nadarmo se říká, že základem partnerské spokojenosti je udržet toho druhého najedeného. Nebojme se to rozšířit i na alkohol, jelikož dodržování pravidelného pitného režimu by se určitě nemělo podceňovat.  K tomuhle účelu poslouží třeba speciální skleničky na víno, které můžete nechat potisknout libovolným obrázkem či nápisem.  Nebudeme přehnaně patetičtí, ale jestli ji na vášnivou noc ve vašem objetí nepřipraví dobré víno ve skleničce s obrázkem nadrženého jednorožce, tak už asi nic! Motiv zvolte dle vašich preferencí…

Neuvěříte, dokud nezkusíte

Možná si myslíte, že pantofle jsou pěkně zoufalý dárek. A pokud byste si chtěli zajistit milování pod vánočním stromečkem prostřednictvím nějakých korkových škrpál, tak byste asi vážně neuspěli (pokud tedy vaše drahá nemá nějakou úchylku na ortopedické produkty, což by bylo na pováženou v mnoha ohledech). Ovšem stejně jako plný žaludek je třeba zajistit i dostatek tepla. Huňaté trepky tak ocení nejen babičky, ale i mladé princezny. Ideálně pokud půjdou i rozehřát v mikrovlnce, to bude vaše lepší polovička přímo vrnět blahem. V takovém případě máte úspěch skoro jistý a nakonec ještě budete prosit, aby si je při vášnivých hrátkách pod otřásajícím se stromečkem nechala na sobě!

Moje jediná!

A u personalizace ještě zůstaneme. Vy si pod tímhle slovem představíte možná tak pečlivou uklizenou a podle aktuální potřeby nastavenou pracovní plochu počítače či telefonu, pro ženy je ale tohle slovo mnohem zásadnější. Pokud v ní vytvoříte dojem, že je skutečně unikátní, máte vyhráno. Můžete pak koupit téměř jakýkoli šperk, kosmetiku či zbytečnost do bytu – pokud součástí takového dárku bude nějaký jedinečný vzkaz od vás. Třeba vyznání lásky, vaše společná fotka, nebo alespoň (v případě menších věcí) iniciály.

Dárek nesmí vypadat, že jste ho vybrali ze spousty jiných ve zlevněném zboží někdy 23. prosince , ale naopak že jste si dali záležet a připravili své drahé polovičce něco přímo pro ni. Proto si dejte pozor na odkládání nákupu na poslední chvíli. Babička se s nenápaditým fénem smíří, vaše láska nikoli.

Co pro svou nejmilejší máte připraveno vy? To nám asi prozrazovat nebudete chtít, že, ale s jakými dárky jste v minulosti slavili největší úspěchy? Tohle nám už do komentářů napsat můžete!

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vánoce? Obžerství! Co pomůže na žaludek?

Originální dárky pro petrolheady. Tímhle nic nezkazíte!