Chlapská proměna. Začínáme!

Že nemůžeme chlapa změnit od hlavy až k patě? Omyl! A my vám to dokážeme. Startujeme první díl chlapské proměny a doufáme, že i ty další se povedou stejně dobře. Celou videoreportáž najdete v našem článku. Pokud chcete také udělat něco se svým já, přihlaste se na promena@prochlapy.cz.

Kdo je vlastně Vráťa?

Asi by se slušelo představit prvního odvážlivce. Vráťa je jednoduše ajťák, jak se patří. Je pro něj důležité, jak sám přiznává, že věci fungují a že fungují efektivně. Na efekt on prý rozhodně nehraje, bere to analyticky.

A oblečení není v tomto ohledu žádnou výjimkou. Asi to znáte také, nejraději by chodil v kraťasech a tričku, protože je to pohodlné a plní to účel. Jenže ne všichni jeho obchodní partneři by pro takové oblečení měli pochopení, a tak jsme se mu rozhodli poradit.

Ukážeme mu, ale vlastně i vám, jak se obléct sportovně neformálně, ale také jak správně zvolit oblečení, kterému se dnes říká smart casual. V takovém ohozu už bude moci klidně vyrazit na obchodní schůzku. Co říkáte?

Vrata v novem obleceni

Vráťa po první chlapské proměně

Museli jsme shodit fousy a vlasům dát tvar

I když se na první pohled může zdát, že na chlapovi se nedá změnit prakticky nic, dokázali jsme, že kvalitní sestřih odpovídající tvaru obličeje a oholení udělá své. A tak jsme z našeho figuranta udělali jednoduše elegantního člověka. Stylista a kadeřník Pavel Filander, proslavený pořadem Drsný stylista, si servítky rozhodně nebral, což je dobře. Vráťa nepotřeboval slyšet, že mu to sluší a všechno je v cajku.

Zajímavostí také je, že při stříhání používá Pavel dokonce zlaté nůžky. Opravdu nekecáme, byly ze zlata, jen čepel pochopitelně z oceli.:) Co všechno Pavel poradil a vytknul Vráťovi, uvidíte ve videoreportáži. Tam se také dozvíte, jak by se měli muži s podobnou postavou oblékat, na co si dát pozor, abyste někde něbyli za šaška a další praktické tipy třeba od žen, kterých jsme se nezapomněli zeptat, co si o našem oblékání myslí. No zkrátka koukněte, jak to všechno probíhalo…a nezapomeňte nám to důkladně okomentovat.:)

Celou proměnu můžete sledovat zde:

Hledáme další odvážlivce

A kdo bude na řadě teď? Proč ne zrovna Vy? Pokud chcete poradit, dobře ostříhat, vkusně obléknout a odnést si spoustu nezapomenutelných zážitků z natáčení a přítomnosti naší redakce, napište nám na promena@prochlapy.cz. Přiložte svou fotografii a stručný důvod (klidně vážně nevážně) proč bychom právě Vás měli vybrat. A pak už se na vás budeme těšit u dalšího dílu proměny.

Autor: Michaela Čapková

Děkujeme parterovi video seriálu Fashion Aréna Prague Outlet, kde můžete pohodlně nakoupit nejrůznější značkové oblečení za velmi výhodných cenových podmínek.

Fashion Arena Prague Outlet je největší outletové centrum v České republice, které nabízí značkové zboží vždy o 30–70 % výhodněji. Na jednom místě výhodně nakoupíte módu, sportovní vybavení, obuv, kožené zboží, zavazadla a doplňky, spodní prádlo, šperky, kosmetiku, hračky, knihy i potřeby pro domácnost. Vybírat si můžete z více než 200 módních značek světových firem. Sortiment je skutečně pestrý, a to i díky tomu, že outletové obchody provozují sami výrobci značek nebo jejich výhradní zástupci. Garance a záruční podmínky pro zboží nabízené v outletu jsou stejné jako v běžných obchodech. Každý obchod má u pokladny k dispozici reklamační řád a jeho zjednodušenou verzi; pokud vám zboží nevyhovuje, můžete jej jednoduše vrátit či vyměnit. Neváhejte se obrátit na prodavače, kteří vám vždy ochotně pomohou.

Více na: http://www.fashion-arena.cz/cs/

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Večírky se blíží. Vyznáte se v dress codu? Tady je malý manuál

Nový trend: vězdy nosí značkové bágly! Budete je následovat?