Chlapi nenávidí asi polovinu věcí, které milují ženy! Levné žabky, kšiltovky vzad, véčko – co všechno si ženy nepřejí, abychom nosili?

Jistě, že máte své oblíbené kousky oblečení, kterých se nehodláte vzdát, ale čeho je moc, toho je příliš. Které outfity budí smíšené pocity nebo rovnou opovržení? Tohle ženy na mužích nenávidí!

Co si ženy přejí, abyste přestali nosit?

Začíná to třeba legínami, které rozhodně neplní funkci svrchních kalhot. Když se v nich producíruje nějaká kočka s pětapadesáti kily a úzkým pasem, přimhouříte oko, ale v ostatních případech jen málokdy odpouštíme. Ovšem nějak tak to vnímají i ženy. Které outfity jim přijdou zcestné, a o čem si myslí, že by se mělo zakázat?

Šortky „kapsáče“

Angličtina má pro kraťasy s kapsami výraz cargo shorts. Jedná se o trend, který u mužů z mnoha důvodů neumírá. Tento typ trenek je totiž praktický z hlediska „úložného prostoru“. Jenže co se v takových kapsách nosí? Peněženka a klíče? Nevkusné, to si myslí ženy. Dělá vám to boule tam, kde je zrovna nepotřebujete. Navíc to působí tak, že se chystáte do divočiny na lov krokodýlů. Ve městě nepoužitelné, ale k táboráku fajn!

Účelné. Aspoň většinou. Zdroj: Pinterest.com

Tričko do „véčka“

Výstřih do véčka je v podstatě unisex, jenže když se trochu odvážete a odhalíte víc kůže, než je okolí schopné unést, působíte lacině. Véčkaři s výstřihem tak hlubokým, že by se v něm utopil i medvěd, prý podle žen působí „gaysky“, a když dotyčný nešťastník navíc zvolí růžovou barvu trička, nadobro si mezi heterosexuály zavře dveře. Souhlasíte?

Být či nebýt teplý. Zdroj: ties.com

Osobní grafický projev

Trička se vkusnými nápisy, nebo fakt vtipnou animací, jsou jedna věc, ale infantilní malůvky ta druhá. Veškeré animované výjevy sice působí vesele, ale parádu nadělají jen v případě, když chodíte na základku. Pokud milujete tričko s medvídkem, které běžně doplňujete kostkovanou košilí, měli byste přehodnotit své stylistické „dovednosti“.

Paní čélka říkala, že se to nosí! Zdroj: Pinterest

Super krátké kraťasy a odhalené břicho

Šortky? Jejich délka by měla být uzákoněná: maximálně kousek nad kolenem. Nečekáte velkou vodu, jdete mezi lidi! Ženy se modlí každý den za to, aby v tramvaji nepotkali někoho, kdo si dokazuje, že má svalnaté nohy – a ještě je tak „inteligentní“, že k tomu odhalí i břicho.

Móda nezná hranic. Zdroj: Pinterest

Prokazatelně značkové oblečení

To, že na sobě máte tričko od Giorgiho Armaniho, Calvina Kleina nebo Hugo Bosse, nemusí být viditelné na kilometry daleko. Pokud plníte funkci billboardu a necháváte si za pronájem vlastního těla coby reklamní plochy zaplatit, možná se nad vámi některá slituje (když jí to vysvětlíte), jinak nemáte šanci. Je to okaté, násilné, agresivní a nepříjemné. Ale na ryby fajn…

Pronájem reklamního prostoru v praxi. Zdroj: Pinterest

Levné žabky

Nejde o to, že nikdy nemůžete nosit žabky (ačkoli některé ženy srdečně nesouhlasí). Prý se hodí hlavně na pláž a do sprchy v tělocvičně. Souhlas. Cítit horký písek pod nohama a slaný oceánský vzduch v nosních dírkách je k nezaplacení, ale brát si žabky do metra nebo na letní večírek je hřích. Situaci ještě zhoršíte tím, že si vyhlédnete pár žabek v obchodě typu „vše za 39“. Pak můžete být jakkoli dokonale vystajlovaní, nepomůže vám ani svěcená voda!

Nahoře huj a dole fuj! Zdroj: Pinterest

Baseballové čepice kšiltem vzad

Pokud nosíte baseballovou čepici v protisměru, u módní ženské policie by vás neobhájil ani ďáblův advokát. Ne, není to sladké, roztomilé a ani v kurzu. Tohle si může dovolit maximálně tak španělský fešák a miláček žen Enrique Iglesias, a to při nějakém ze svých koncertů. Jemu to ženy odpustí, vám nikoli. Otáčení kšiltu dozadu (tak zvaný mechanic style nebo catcher style) je pro děti, teenagery a farmáře. Poslední jmenovaní tak činí z praktických důvodů – nechtějí, aby je slunce pálilo do krku. Patříte k nim a zrovna oráte pole? Pak si tuhle výtku k srdci neberte.

Jsem oráč. Kdo je víc? Zdroj: Pinterest

Tak co, kterého stylu se nehodláte vzdát?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co muži očekávají od žen? Většina z nás ani sama neví! Jak je to s krásou, přitažlivostí a dalšími představami?

Toaletní voda vs kolínská. Jaký je v tom rozdíl? Rozhoduje koncentrace i další faktory. Máte v tom jasno?