Chirurgické zvětšení penisu. Co se může pokazit?

Láska má mnoho podob. Když se ale vejde jen do několika málo centimetrů, nemusí ji vyvážit ani hromádka tisícovek. Zvětšení penisu začíná být v kurzu. Jste ochotní jít s kůží na trh a nechat do sebe řezat bez ohledu na zpackané případy?

Když před pár lety v Česku jistý nejmenovaný výrobce kondomů uspořádal průzkum na téma délky penisu, vyplynulo z něj, že 15 centimetrů při erekci je normální stav, 10 centimetrů v klidu taktéž, a obvod 8,7 centimetru standard.

Často se tyhle výsledky zpochybňují, a podle sexuologů se obvykle stává, že si kde kdo nějaký ten milimetr sice přeje a přimyslí, ale s realitou to nemá nic společného. Patříte do téhle skupiny a trpíte? Zvažte kudlu. Připomíná to seskok z letadla, a finančně vás to vyjde zhruba nastejno, pokud absolvujete celý přípravný kurz.

Už i v Indii se bojí

Zvětšení penisu dnes není žádný problém. Zvlášť když v Riu de Janeiru zjistili, že látku, kterou dosud používali plastičtí chirurgové ke zkrášlení obličeje, mohou použít i k vyplnění jiných částí těla. Tato móda se pak pomalu přesunula do Evropy, a v současnosti stačí tři zásahy pod kůži.

Látka, která je aplikovaná, se následně přetvoří v kolagen. Vypadá to jednoduše, ale opět platí, že každá mince má dvě strany. Kde kdo před náhlým entuziasmem varuje. Třeba takový Dr. Imran Khan z Indie, který se specializuje na sexuální medicínu a poradenství.

Kolik zpackaných prsou jste už viděli?

Právě on prostřednictvím indických médií varuje, že při každém druhu chirurgického zákroku, od dámských prsou po penis, se jedná o velké riziko, a je třeba vzít v úvahu celou řadu negativních faktorů. Jenže to je problém, když máte při pohledu do trenek zatemněno. Devět centimetrů při erekci? Následují krémy, pilulky, brutální natahování a nakonec chirurgický zákrok coby poslední naděje. Komplikace? Nikdy! Tak jo, no…

Injekce do penisu: Můžete se rozhodnout pro injekci, pokud máte pocit, že váš penis je příliš tenký. Tato procedura se obvykle provádí tak, že se tuk z oblasti břicha vstříkne do rozkroku. Zákrok probíhá v lokální anestezii nebo analgosedaci a nežádá si žádné zvláštní omezení – tedy kromě čtyřtýdenního sexuálního půstu. Když máte štěstí, vypadá to dobře. Když vám tělo vyhlásí válku, tuk se posune a čeká vás další, opravný zákrok. Jeden nebo dva…

Ligační řezání: Při procesu řezání vazů se odřízne bazální vazba penisu. To může vést k prodloužení penisu o dva centimetry. Skvělá představa, nicméně jsou hlášeny případy, kdy si muži stěžují, že nemohou dosáhnout úplné erekce, nebo že ze svého penisu prostě jen přestali mít dobrý pocit. Kromě toho vás penis po zákroku může zklamat i tak, že při erekci vůbec neporoste. Není snad tohle něco, co chcete vy i ona vidět?

Nafukovací implantáty: Tato technika se používá u mužů, kteří mají problémy s úplnou impotencí. Zahrnuje umístění nafukovacích implantátů do penisu. Tato operace je postavena na protahování tkání penisu, přičemž implantát může způsobit spoustu bolesti spolu s dalšími komplikacemi. Můžete také zažít vnitřní poškození penisu spolu s modřinami, vnitřním krvácením nebo puchýřky pod kůží. Ale o tom se moc nemluví – stejně jako v případě silikonových melounů. A to fakt ještě není všechno.

Infekce jako bonus

Pokud se vaše operace neuskuteční správně, může vás ještě navíc potkat infekce. Počítejte si s tím, že před operací se často podávají antibiotika. A dokonce, i když je vše v pořádku, výsledky nemusí být takové, jak byste vy nebo váš lékař očekávali.

Tak co je lepší? Nechcete to radši vyvážit snahou? I lvi znají předehru a šeptání do ouška!

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak na to, aby nádobíčko šlapalo jako hodinky?

Jak si správně mýt penis? Ani dnes to mnozí nevědí!