Chcete koupit nemovitost? Jde to i bez realitní kanceláře a rizika!

Investice do realit je stále zajímavou cestou, jak zhodnotit své volné finance. Vlastní transakce však vyžaduje jisté povědomí o realitním trhu, právní minimum a čas, který strávíte hledáním a zařizováním. Vše se dá ale zvládnout, aniž byste museli oslovovat realitní kancelář nebo hledat nemovitosti přímo od kupců a doufat, že vše proběhne bez větších potíží.

koupe nemovitosti

Jak si ušetřit čas i peníze a vyhnout se riziku?

Při úvahách o koupi nemovitosti jste měli doposud dvě možnosti. Buď svěřit transakci realitní kanceláři, nebo se vrhnout do obchodování na vlastní pěst. V prvním případě vás vyjde koupě nemovitosti na statisíce korun, které si RK vyúčtuje v podobě provize z transakce. V tom druhém případě sice možná ušetříte finance, ale obětujete svůj čas a riskujete, že se cokoli nepodaří podle vašich představ nebo že narazíte na podvodníka. Dnes už však existuje zlatá střední cesta: realitní seznamka zipHOME.

Co je zipHOME?

ZipHOME realitní seznamka je nový způsob, jak koupit (prodat) nemovitost. Spojuje výhody transakce bez realitky a s realitní kanceláří. Z obojího si přitom vybírá to nejlepší a eliminuje nedostatky.

Jak to funguje a jaké vám to přinese výhody?

Máte-li zájem o nějakou nemovitost, stačí se pouze registrovat. Nemusíte nikde hledat. Nabídky odpovídající vašim požadavkům dostanete přímo do vašeho e-mailu. Ušetříte tak nemálo času. A čas jsou také peníze. Kromě toho jej můžete strávit raději se svou rodinou, než se brodit nabídkou nejrůznějších realitních serverů, kde stejně najdete jen nabídky realitek, kde se vysoké provizi nevyhnete.

zipHOME realitni seznamka

Zdroj: zipHOME

Nabídka z vícero zdrojů

ZipHome pracuje s nabídkami z mnoha zdrojů, počínaje největšími realitními servery na trhu. Mapuje ale také soukromou inzerci i nabídky prodejců, kteří se registrují napřímo přes zipHOME. Máte tedy mnohem větší šanci najít přesně to, co hledáte.

Úspora peněz

Jako kupující neplatíte za službu zipHOME žádné finance. Tedy žádné poplatky ani provizi. Přesto dostanete služby na úrovni té nejlepší realitní kanceláře. Budete jednat přímo s majitelem nemovitosti, kterého zipHOME před vaším kontaktem za vás prověřil. Dostanete tak informace z první ruky a vyhnete se zkresleným informacím nesolidních makléřů, kteří mnohdy chtějí prodat i za cenu zamlčování vad na nemovitosti. Získáte přístup i k neveřejným nabídkám.

V čem je to jiné než koupě na vlastní pěst?

Nabídky nemovitostí jsou více ověřené než v soukromé inzerci. ZipHome nejenže ověřuje majitele nemovitostí, ale také ověřuje LV k nemovitosti i kontaktní osobu. Neminete ani nabídky realitních kanceláří, se kterými zipHOME spolupracuje bez navyšování ceny pro vás. Služba vás provede celým procesem koupě krok za krokem. Po celou dobu máte k dispozici navíc asistentku na telefonu. Získáte zdarma také kvalifikovaný právní servis, který zahrnuje i smlouvy.

Tak co, ještě váháte? Více na zipHOME.cz. Další rady z realitního světa najdete i na FB stránkách.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Konec bydlení u maminky! Skutečné bydliště už neutajíte a exekutorům neutečete!

Bydlení v miniaturním domku. Překvapí vás, co vše v něm najdete