Český Ken Robert Paulat. Chcete být jako on?

Oficiální povolání? Model! Teda, Ken. (Vždyť to je to samý.) Je to náročnej job? Nevíme, nejsme Robert Paulat!

Robert Paulát

Barbie, štíhlá blond holka s vozím pasem, je celosvětově neúspěšnější panenka, se kterou jistá Ruth Handlerová oslovila společnost Mattel. Ta ji následně představila veřejnosti na veletrhu hraček již v březnu roku 1959, což je před 56 lety!

O dva roky později od svého „narození“ se po boku nejslavnější umělé blondýny (Pamela se nepočítá) objevil její přítel Ken, který se taktéž mohl radovat z přízně veřejnosti a oblíbenosti jak u holčiček, tak i chlapečků. Marketingovej tah jako prase!

Fenomén panenek vymývá mozky

Netrvalo dlouho a tento páreček se stal sex symbolem do takové míry, že mnozí se jim prostřednictvím desítek i stovek plastických operací chtěli aspoň trochu podobat. Za všechny jmenujme žijícího Kena Justina Jedlicu a kopii Barbie Valerii Lukyanovou. Oba se snaží působit co možná nejvěrněji. Že to stojí hromadu peněz za úpravy těla a módní hadry? Nevadí! Každej má nějakou tu svoji úchylku

Postižení jsou už i v Čechách!

V našich luzích a hájích s ní koketuje člověk, o kterém se v posledních dnech hovořilo v souvislosti se slovenskou herečkou Zdenou Studénkovou. Dělal jí totiž doprovod na akci Muž roku 2014, a i když si ti dva vyrazili z kopýtka, nic to neznamenalo. V kuloárech se špitá, že dotyčný kope za „jiný hřiště“ než je to holčičí…

Každopádně, hoch po návratu z Ameriky (asi mu bylo smutno) vymetá český večírky! Před Studénkovou se zase prokalil jednou prosincovou nocí v doprovodu prsatky Julie Zugarové a další melounový zlatokopky Dominiky Mesárošové. A kdo to vlastně je? O Domče to nevíme doteď, ale tenhle týpek je jasnej jako kontrola z berňáku!

Tam, kam příroda nemůže

Jmenuje se Robert Paulat a mnozí mu říkají, že vypadá úplně jako Ken. V necelých šestatřiceti letech? Náhoda? Tak to je jasný, že ne!

S modelingem začínal v osmnácti. Dostal se Německa, pak do Miami, kde ho zastupovala společnost Mega Model Management. Nic proti, ale samozřejmě že při pohledu na jeho portfolio před začátkem kariéry a dneska by jen slepej neviděl, že Robertova touha po podobnosti s umělým cápkem od Mattela ho taky musela stát balík!

Botox i posilka. Lákavá kombinace?

Na druhou stranu se mu nedá upřít, že na svojí postavě maká a vkládá do ní naděje a peníze. (O tom ostatním, co do ní cpe, snad ani vědět nechceme.) V Americe to na nějakou takovou malou kariéru stačilo, ale co tady? Okouzlí živý Ken český publikum? Šance má veliký, pokud se umí pobavit s kde kým, ale společnost Mattel by nebyla ráda, kdyby to věděla…

To, že Ken není horňák ani dolňák, ale ve skutečnosti tunelář, v plánu firmy rozhodně nebylo. Tak co, doopravdy chcete být jako on? Budete mu závidět, nebo v něm vidíte navoněnou bídu, která skáče před objektivy bulvárních novinářů?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Český silikony v akci. Kdo má nový prsa?

Největší hudební odpady roku 2014