Čert, Macura a Rychtář nikdy nespí. Co předvedli během roku od Ivetiny smrti?

Je to už rok, co to Iveta Bartošová zabalila. Od její smrti se zase Macura porval s Rychtářem, zase došlo na udání a zase se vytváří nové a nové šou. Skončí to někdy? A co dalšího se semlelo v životě říčanského podnikatele?

Zdroj foto: Šíp

Na to, co se odehrávalo okolo Ivety Bartošové ve chvíli, kdy potkala Zdeňka Macuru a Pepu Rychtáře, by byla i argentinská telenovela krátká! Iveta tu s námi není už rok. 29. dubna 2014 ukončila svůj život skokem pod vlak, a to na železničním přejezdu mezi pražskou Uhříněvsí a Říčany. Co všechno se událo během roku od jejího dramatickýho odchodu?

Začátek konce

Pepa, ten, který ji přezdíval Džambulkou, plakal do všech médií a snažil se zobrazovat naprosto zdrcenýho vdovce. Nechtěl působit jako ještě větší imbecil, než ve skutečnosti je, takže prostě musel projevovat lítost a zdrcení. Jaké mínění má sám o sobě, je patrné z následující talk show.

Kdo je tady psychopat?

Ve stejný chvíli ho hysterický Zdeněk Macura prostřednictvím trestního oznámení obviňoval z domácího násilí a vykřikoval, že za smrt Ivety může jen a jen on. Oba kluci to dost prožívali, co je vidět na videu, který vzniklo pouhý jeden den od smrti popový princezny. Kdo z nich dostal víc na kokos?

Policie Pepína z ničeho neobvinila, což ovšem Zdeněk nehodlal akceptovat. Je to totiž přesně ten typ, kterej vyhodíte dveřma, a on přijde oknem. Takže boj dvou kohoutů na jednom smetišti patří k nekonečným příběhům.

Rodina? Podřadná!

Další divadlo se strhlo okolo pohřbu. Rychtář ho chtěl okázalej a velkej, rodina syna Artura Štajdla naopak. Nakonec to dopadlo tak, že Rychtář ustoupil, co se týkalo přítomnosti médií a fanoušků, ale nevyslyšel přání Ivetiny matky, aby zpěvačka byla pohřbena ve Frenštátu pod Radhoštěm. Pohřeb se konal v pražském strašnickém krematoriu a nikdo z kolegů ani rodiny se ho nezúčastnil, protože nechtěl koukat na ten jalovej obličej.

Kdo zlobí, musí ven!

Koncem srpna se Pepík chtě nechtě musel vystěhovat z domu v Uhříněvsi, ale odnesl si aspoň všechno zpěvaččino oblečení a boty. A šel opruzovat zpět k exmanželce Darině, která samou radostí nemohla ani dejchat. Už jednou řešila napadení z jeho strany, ze kterýho byla docela slušně vystínovaná. Pepovy argumenty prostě nejsou natolik silný, aby jimi mohl přesvědčovat okolí, tak si na prasáka pomáhá rukama. Ale on ho jednou ten humor přejde. Jestli už se tak nestalo.

Plať, nebo se ztrať!

Teď v dubnu získal v dědickém řízení všechen majetek syn Artur a Pepovi přišla exekuce na částku 30 000 korun kvůli nezaplacení zdravotního pojištění. Stejný problém řešila i Iveta měsíc před sebevraždou. Pepa tvrdí, že to všechno zaplatil, ale ten už toho napovídal…

Oblíbené místo sebevrahů

14. dubna na onom železničním přejezdu mezi pražskou Uhříněvsí a Říčany spáchal sebevraždu neznámý muž, a to přesně na tom samým místě, který se neblaze proslavilo už loni, když si ho Iveta vyhlídla. Někdo říká, že to místo je prokletý. Ale houby. Sebevrazi chtějí jít v Ivetiných stopách. Nejspíš se pro ně stala vizionářkou.

Příživnická veteš

Iveta vždycky byla pro některý dojnou krávou, která zajišťovala pozornost. Toho si je vědomý Pepa, Macura (jejich the best boxovací akce ve videu) i italský zpěvák Domenico Martucci. Ani jeden ji nenechá spát v pokoji. Mimochodem, naposledy se Ital postaral o exekuci na Pepu, a to za zničený dveře u jeho zámku v italském Peschici.

Kauza vznikla po rozsudku italskýho soudu, kterej Rychtářovi přiklepnul 30 hodin veřejně prospěšných prací a 84 tisíc korun navíc jako bonus. Došlo i na napadení Domenicovy matky. Za to má Pepa vytáhnout odškodný ve výši 560 tisíc korun.

Co k tomu dodat? Že takhle šaškárna neskončí dřív jak za několik let. Taky už se nemůžete dočkat?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak nejlíp nespáchat sebevraždu

Nevyjasněná úmrtí hvězd. Co se stalo?