Celebrity, které se zapletly s někým z rodiny. Kdo je největší prasák?

I když se celebrity obvykle považují za „něco víc“, i pro ně by měla platit jistá pravidla. Nebo ne? Tak záleží na tom, jestli poměr s vnučkou nebo dcerou považujete za normální. Kdo má v tomhle směru máslo na hlavě?

Podle wiki je celebritou nebo osobností ten, kdo ve společnosti dosáhl vysokého uznání, ohlasu nebo povědomí. Obecně vzato se jedná o osobu, která strhává pozornost médií. Každý její přešlap je vidět o něco víc než u běžných smrtelníků, což může být užitečné nebo naopak toxické. Co si třeba myslíte o těch, kdo do své postele pozvali někoho z rodinného kruhu?

Morgan Freeman a vnučka E’Dena Hines

Morgan Freeman (79) byl ženatý s Jeanette Adair Bradshawovou v letech 1967 až 1979. Tato dáma má vnučku (nebo teda spíš měla). Její jméno je E’Dena (†33). A právě ona patří k letitým oříškům.

Slavný herec totiž musel několikrát vysvětlovat, že s ní nic nemá, ale doteď mu to nikdo nevěří. Mladá spisovatelka a taktéž herečka ho totiž doprovázela na každém kroku, dělala mu garde během premiér a společenských událostí – a rozhodně se nezdálo, že by ke svému nevlastnímu dědečkovi měla nějaký odtažitý vztah. Ba naopak. Procházky ruku v ruce, focení, tisknutí tělo na tělo…

Morgan zvěsti o jejich vztahu pokaždé popřel, což se vždy minulo účinkem. „E´Dena chce Morganovo dítě,“ potvrdil magazínu National Enquirer informátor z Freemanovy rodiny. „Věří, že jí to konečně Morgana připoutá a že se po rozvodu s Myrnou konečně vezmou,“ dodal zdroj. Myrna je druhou ženou slavné hvězdy, která podle všeho překážela starému pardálovi a mladé roštěnce. Osud ale jejich vztahy vzal do svých rukou.

16. srpna 2015 E’Dena ve svých 33 letech tragicky zahynula. Z vraždy byl obviněn její přítel Lamar Davenpor, jež z ní podle svědků vymítal ďábla. Poté se ukázalo, že nebožka měla v New Yorku byt za 781 tisíc dolarů, který jí věnoval sám Morgan. Tak je jasný, že všechny vyženěné vnučky si zasluhují podobné dary… Buď jak buď, pro Morgana prý byla jako dcera, kterou podporoval fyzicky, emocionálně, mentálně i finančně.

Když musíš, tak prostě musíš! Foto: Daily Mail

Woody Allen a adoptivní dcera Soon-Yi

Byl to jeden z největších skandálů 90. let. Slavný režisér Woody Allen (81) přiznal, že má vztah s o 35 let mladší korejskou dívkou, kterou si osvojila jeho partnerka Mia Farrow ještě v době, kdy s Woodym netvořila pár.

Ten nejdřív svoji nevlastní dceru bral na baseballové zápasy, pak se při prvních podezřeních na poměr dušoval, že je to jenom flirt, ale následně překvapil sám sebe a Soon-Yi Previn (46) si vzal. A vlastně, proč ne?  S Miou Farrow nikdy nevstoupil do svazku manželského a tak nikdy nebyl oficiálním adoptivním otcem Soon-Yi. Je ale divné, že co se týče sexuálních skandálů, tak je Woody celý život uprostřed jejich dění. S Miou totiž kdysi adoptoval dceru Dylan, jež ho obvinila ze sexuálního obtěžování. Woody asi bude pěkný kvítko!

Láska kvete v každém věku. Foto: Vanity Fair

Angelina Jolie a James Haven

Angelina Jolie (41) byla vždycky trochu divoká, o čemž by mohl vyprávět nejen její ex Brad Pitt. Všechno ale začalo už doma, jak to tak vypadá. O herečce se totiž říká, že měla incestní vztah se svým bratrem Jamesen Havenem (43). Její náklonnost vůči němu je trochu prapodivná, o čemž vypovídají mnohé důkazní materiály. Třeba tyhle snímky. Při představě, že takhle vášnivě líbáte vlastní ségru, leckomu běhá mráz po zádech. A komu dalšímu postel zahříval někdo z příbuzných?

https://www.youtube.com/watch?v=S3gJbAtk4-c

Státníci i vědci. Kdo by to počítal?

32. prezident Spojených států Franklin D. Roosevelt (1882- 1945) si vzal sestřenici z pátého kolena Eleanor Roosevelt. Taky možnost, jak stmelit rodinu – a ne výjimečná. Pokrevní sestřenici pojal za manželku i slavný matematik Albert Einstein (1879–1955), který po rozvodu se svou první ženou požádal o ruku Elsu Löwenthal. Co je v rodině, to se prostě počítá!

A jak to s rodinnými vazbami máte vy? Jsou pro vás tabu?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 věcí, které ještě nevíte o Penny z Teorie velkého třesku

Nejhorší knihy, které psaly celebrity – kdo se na to měl radši vykašlat?