Boxerky, trenky nebo slipy? Choďte naostro!

Když se to tak vezme, ve Skotsku je docela normální chodit naostro. Skotové tradičně pod kilty spodní prádlo nenosí a ještě si nikdo nestěžoval. A jestli jste už slyšeli o tom, jak je to nehygienické, morálně prohnilé a zlé, tak vám lhali! Je to super, protože tím ulevíte nejen sobě, ale i nám. A to se výjimečně nebavíme o sprosťárnách. Z čistě praktických důvodů byste to jednou bez spodků mohli vyzkoušet!

Pocit svobody a pohodlí zaručen

Až si svlečete tu svěrací kazajku v podobě slipů a boxerek, budete se cítit volně jako pták. Přesněji a doslova jako ten pták, který byl vypuštěn ze zlaté klece. V trenkách a možná i v boxerkách vám bylo fajn. Ale bimbání je taky prima, je to vzrušující. Pod kalhotama nosíte tajemství. Za svoje mužství se nestydíte a to je sexy.

Žádné praní

Ještě víc sexy je fakt, že vám nebudeme muset pořád prát prádlo. Ulehčíte nám to, pánové. Anebo sobě, pokud jste dostatečně emancipovaní na to, abyste si prali sami. Už žádné dilema, zda prát v ruce nebo to naházet se zbytkem oblečení do pračky. O jeden kus oblečení méně a hned je svět krásnější.

Prospívá to zdraví

Je potřeba si říct, že těsné slipy, trenky a boxerky sice lichotí chlapskému zadku (někdy), ale vašim koulím už o něco méně. Je dokázané, že těsné slipy mohou narušit tvorbu životaschopných spermií. Varlata jsou moc v teple a to nemají ráda. Takže chozením naostro jim vlastně prokážete velkou službu a uděláte něco pro svoje zdraví. Konečně!

 Můžete jít hned na věc

Přece jen jsem si nemohla odpustit poznámku na konec. Chození naostro má jednu fajn výhodu. Stačí rozepnout kalhoty a můžete jít na věc. Někdy jenom chodit s tou myšlenkou v hlavě je rajcovní a s přítelkyní si to pak dáte kdekoliv jako sexuální mašina. Vždy připraven! Proč ztrácet čas stahováním trenek, když si můžeme užít rychlovku anebo pořádnou divočinu napůl oblečení?