Borci ze starých seriálů. Jak děsivě dopadli?

Měli ty nejlepší káry, holky i život. Kdo? 6 kluků ze starých seriálů. Obdivovaly je blondýny, brunety, mladé i staré. A jak vypadají dnes? Jeden by si zasloužil obdiv, druhý tečku mezi oči! Rozhodněte sami, co komu nadělíte!

Beverly Hills 90210 coby populární americký televizní seriál natáčený v letech 1990 – 2000. V něm se to přímo hemžilo idoly dívčích srdcí! Jenže co bylo včera, není dnes. Opřel by si dneska někdo o tyhle dřívější star aspoň kolo? Tak se na to mrkneme!

1. Rebel Luke Perry

Dylan McKay, alkoholik, závislák na heroinu, drsňák. Všechny holky ze školy ho milovaly. Jak vypadá dneska? Žádná sláva. Dost sešel, žádný velký herecký výkony nepředvádí a soudně podle jeho úsměvů do novinářských kamer nejspíš neplánuje žádný větší návrat na plátna. Tenkrát mu kde kdo záviděl, ale dneska už můžeme říct, že dřív to bylo mnohem lepší, Dylane!

Ještě stále má tolik fanynek? Těžko...

Ještě stále má tolik fanynek? Těžko…

2. Slušňák Jason Priestley

Pravým opakem Dylana byl v tom samým seriálu Brandon Walsh. Ctihodný student, partner, kamarád, kterej by se pro čest a spravedlnost rozdal do poslední ponožky. Od tý doby se hodně změnilo! Tenhle Brandon se sice neprofetoval až na samý dno jako někteří, ale přibral a úspěšně by mohl konkurovat Tadaovi, což je gorilí samec z královédvorské zoo.

Odtučňovací kúry evidentně nemakaj.

Odtučňovací kúry evidentně nemakaj.

3. Ian Ziering

Blonďák Ian Ziering, který si zahrál tak trochu bohéma Steve Sanderse, je pro fanoušky týhle pubertální ságy velkým překvapením. Maká na sobě a za jeho postavu by se nemuseli stydět cápci o deset let mladší. Však taky loni působil jako hostující hvězda taneční šou Chippendales. Ian je prostě kabrňák, kterej ví…

Borec, co zraje jako víno.

Borec, co zraje jako víno.

4. Johnny Depp

Stydět se nemusí ani Johnny Depp alias policista Tom Hanson ze seriálu Jump Street 21 (1987 – 1991). Ten, když na to přijde, to umí roztočit. Nedávno si vzal bisexuálku (http://www.prochlapy.cz/clanky/tajna-svatba-johnnyho-deppa-borec-si-vzal-bisexualku) a svým nestárnoucím šarmem okouzluje sály. Ovšem to se nedá říct o jiných…

Stárne, ale tak nějak po svým.

Stárne, ale tak nějak po svým.

5. Ožrala David Hasselhoff

Dřív brázdil prosluněné pláže a mastil si svaly, teď se opíjí před svojí dcerou a slibuje, že chlastat už nebude. Kdeže loňský sněhy jsou? Nejspíš uplavaly společně s červenýma plavkama. David Hasselhoff už nikdy nebude plážový hoch Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky (1991 – 2001), kterýmu si opálený holky lehaly pod nohy. Tohle si dneska může dovolit jen opravdu kapacitní seriálová hvězda.

V plavkách to známe všichni, ale už to dávno není ono!

V plavkách to známe všichni, ale už to dávno není ono!

6. Klaďák Rob Steward

Jestli mezi ty VIP maníky patří bývalý důstojník policie Nick Slaughter, kterej honil padouchy s věčně rozcapenou košilí a kolegyní Silvií Girard za zády (seriál Vražedné pobřeží 1991-1993), je trochu sporný, nicméně herec Rob Stewart stále vypadá k světu. Možná by to ve svých letech dal. Občas si zahraje v nějakým štěku, ale ještě zpívá, hraje na kytaru a klavír. Nejspíš se vůbec nenudí a podle nás by dokázal dostat do postele i nějakou tu trochu líznutou modelku. Snad to ale nebude tahle…

Vyšetřovatel exhicionista? Vyšlo mu to!

Vyšetřovatel exhicionista? Vyšlo mu to!

Nutno dodat, že z kopce to nejde jenom s chlapama. Vzpomínáte třeba na šťabajznu Yasmine Bleeth, herečku a bývalou modelku, která ztvárnila záchranářku Caroline Holden v Pobřežní hlídce? Takhle se na ní podepsaly drogy! Asi by se nad sebou měla zamyslet, holka. Taková to byla buchta!

Sexy kost, kterou teď už nikdo nechce ohlodat.

Sexy kost, kterou teď už nikdo nechce ohlodat.

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejoblíbenější seriály, které to jsou?

Povedená scénka z jednoho dobře známého seriálu