The best inzeráty, které jsme našli na Aukru

Sháníte jateční pistoli? Kupte si tu s dlouhou životností! Až budete vařit guláš, zvažte si suroviny na váze, která vám v kuchyni (v porovnání s jinými) určitě nebude překážet. A co dalšího jsou inzerenti schopní pustit do světa? Tohle je tak trochu česká ostuda!

Aukro je bezesporu potřebným obchodním portálem, se kterým se dřív nebo později setká prostě každý, kdo něco hledá nebo prodává. Inzeráty jsou rozmanité a obecně mezi největší prohřešky patří jazyk. Evidentně „češtin“ nezvládá asi 70 % obyvatel, ale čert to vem. Jsou důležitější věci. Třeba typy nabízených předmětů nebo jejich popisky. Občas, když se budete chtít pobavit, mrkněte se tam. Co najdete? Tohle nás dostalo!

Váha, která nepřekáží

Prej je neviditelná. Foto: Aukro

Prej je neviditelná. Foto: Aukro

Originální text inzerátu: prodám váhu na zavěšení,určitě znáte,je supr v kuchyni,nepřekáží.

Aktuální cena: 50 korun

Stav: žádné příhozy

Váha stará, dost retro, a ještě aby překážela? Tak to už by byl vrchol! Snad aspoň na svůj věk váží dobře…?

Mrazák, co mrazí

Majitel potřebuje místo i lekce jazyka českého. Foto: Aukro

Majitel potřebuje místo i lekce jazyka českého. Foto: Aukro

Originální text inzerátu: prodam mražak je dobrem stavu je pně funčni a je dobrem stavu viz foto možna sleva žnačka je PERFEKT akorat jedno šuple nad praskle ale ničemuto nebrani jetovidet i nafotkach kdivi mněl nekdo velki zajem tak mi napište imejl a vaše telefoni čislo ad se mužeme dohodnout tadije muj imejl.

Aktuální cena: 200 korun

Stav: žádné příhozy

Ještě že to ničemu nebrání, co? Taky máte velki zajem? Kdibi bil pište nam na imejl.

Pleny pro pochcánky

Močíme všichni. Akorát záleží na tom, kam... Foto: Aukro

Močíme všichni. Akorát záleží na tom, kam… Foto: Aukru

Originální text inzerátu: Prodám vnitřní pleny Petitlulu SIO Basic PLUS používané pouze cca 2 měsíce. Vnitřní plena SIO Basic PLUS = 1 plenková základna s křidýlky + dlouhé savé jádro. Plenky byly velmi málo používané, jsou jako nové! Plena velmi dobře schne (při věšení se dá rozložit), po stranách má křidélka, která zabraňují protečení stolice.

Cena: 284 korun

Stav: 1 osoba koupila

Jasně, je to pro mimina, ale klidně mu kupte xkrát prodojenou, i když vypranou, plenu po někom, o kom nic nevíte. Tak trochu adrenalin – a to nejsme přehnaně čistotní metrouši.

Skládací kolo ve folii

Obal je vždycky důležitější. Foto: Aukro

Obal je vždycky důležitější. Foto: Aukro

Originální text inzerátu: Prodam pekne skladaci kolo,odvez do tri dnu take mohu po domluve poslat kuryrem,pokut to chcete do folie balne 20kc

Cena: 800 korun

Stav: prodej uzavřen

Ano, u některých inzerátů je balné mnohem důležitější než informace o věci, která se prodává. Holt folie něco stojí – a toho investovaného času!

Pítko na vodu z Karlových Varů

Vyfoceno naležato. Asi aby to líp teklo. Foto: Aukro

Vyfoceno naležato. Asi aby to líp teklo. Foto: Aukro

Originální text inzerátu: Prodám staré pítko na minerální vodu z Karlových Varů.

Cena: 50 korun

Stav: žádné příhozy

„Miláčku, příští týden jedeme do těch Varů, Skoč mi na Aukro a kup použité pítko, ať ho mám s sebou v kufru. Víš jak, co kdybychom tam nesehnali???“ Tuhle věc může zachránit jedině datum výroby a nadšení zarputilého sběratele.

Romantické zrcadlo

Romantika pro každého znamená něco jiného. Foto: Aukro

Romantika pro každého znamená něco jiného. Foto: Aukro

Originální text inzerátu: Prodám staré třídílné zrcadlo v kovovém rámečku s řetízkem na zavěšení, původně i k postavení . Jedno zrcadlo chybí, ostatní jsou prasklá. Nálezový stav, po opravě krásný romantický kousek.

Cena: 100 korun

Stav: žádné příhozy

Nekupte to, když je to taková romanťárna. Aspoň podle prodávajícího. Ať koukáme, jak koukáme, nějak se s tím nemůžeme ztotožnit.

Starý malý hokej

Pojďme, hoši, pojďme do toho! Foto: Aukro

Pojďme, hoši, pojďme do toho! Foto: Aukro

Originální text inzerátu: Prodám – starý malý hokej..Stav viz foto.Před příhozem si vše dobře promyslete , příhozy neruším. Během aukce se mě zeptejte na cokoliv aby pak nedocházelo k dohadům. Všem přeji příjemnou aukci.Po skončení aukce zdelím číslo ůčtu v kontaktním emailu.

Cena: 200 kroun

Stav: žádné příhozy

Jako vážně? Majitel neruší příhozy, chce prodat a na hokej je pyšný jako Habera na Peštovou. Uspěje v konkurenci? Tak když myslí…

Jateční pistole

Dlouho vydrží. Možná víc než vy. Foto: Aukro

Dlouho vydrží. Možná víc než vy. Foto: Aukro

Originální inzerát: Prodám nepoužitou novou jateční pistoli. Slouží k omráčení poráženého zvířete. Jateční pistole je skutečně kvalitní a má dlouhou životnost.

Cena: 1 700 korun

Stav: zatím neprodáno

Psát o dlouhé životnosti ve spojitosti s jatkami by leckoho mohlo urazit nebo dorazit. No ale i černý humor je humor. Lepší než zbytek těch sucharských výzev: Prodám, cena dohodou. Tak úspěšné obchodování tam i kdekoli jinde!

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co vás pobaví, šokuje nebo pohorší? Nejbizarnější architektonická díla u nás

Reklamy od filmových režisérů – komu se zaprodala slavná jména?