AVENGERS: AGE OF ULTRON – NOVÝ TRAILER NA NEJOČEKÁVANĚJŠÍ FILM ROKU 2015!

Avengers přicházejí s třetím trailerem, tentokrát poodhaluje spoustou nových záběrů.

Vyhlazení lidstva

Hned v úvodu pronáší Ultron svojí řeč, kde se dozvíme, že to s vyhlazením lidí myslí zcela vážně. Dále se potvrzuje, že Ultrona opravdu stvoří Tony Stark. Ten si udělal novou základnu ve Stark Tower, protože jeho původní sídlo na útesu v Malibu bylo kompletně zničeno v Iron Manovi 3. Zajímavostí je také náznak vnikajícího románku mezi Brucem Bannerem (Hulk) a Natashou Romanoff (Black Widow). Zkrátka romance ála Kráska a zvíře.

Nová odhalení

Trailer dále ukazuje Kapitána Ameriku, Iron Mana a Thora, jak se v továrním komplexu staví proti Ultronovi a novým postavám Quicksilverovi a Scarlett Witch. Jejich původ je objasněn zde. Je pravděpodobné, že se během filmu přidají na ‚správnou‘ stranu a posílí tým Avengers. Následuje akce s Kapitánem v ulicích velkoměsta, podobná té z Captain America: Winter Soldier. Také si můžeme vychutnat další záběry ze souboje Hulk vs. Hulkbuster. Šušká se, že právě Scarlett Witch se dostane Bannerovy do hlavy a pošle ho proti Avengers. Tony s touto varinatou počítal a má v záloze brnění pro boj se zelenou obludou.

Android Vision

V závěru traileru se už na hrdiny sypou nepřátelé ze všech stran, podobně jako ve finální bitvě v prvních Avengers. Úplně na konci nám Marvel poodhaluje poslední tajemství, na dvě sekundy je vidět android Vision. Vision je zhmotněním J.A.R.V.I.S.e, umělé inteligence, se kterou Tony mluví ve svých zbrojích i v dílně. Stvoří ho Ultron ke zničení Avengers, kdo však zná Marvelovské universum, ví, že se Vision nakonec k Avengers připojí. Otázkou zůstává, jak postavu uchopili filmaři a zda se tak stane teď nebo v dalším pokračování. To zjistíme už brzy, česká premiéra je o půlnoci ze 30.4. na 1.5.2015.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Avengers: Age of Ultron. Drby, které jste určitě neslyšeli!

Nový trailer na Avnegers: Age of Ultron je venku!