Ariana Grande se rozjíždí. Bude úspěšnější než Beyoncé?

Americká zpěvačka, modelka, i herečka. Multifunkční Ariana Grande hravě strčí do kapsy Britney Spears i Lady Gagu, jejíž sláva leží někde mezi kaluží a alko zvratky. Co je na ní tak zvláštního?

Je jí dvaadvacet a už toho dokázala tolik jako někteří za tři životy. Původně dětská hvězdička s italskými kořeny se již před sedmi lety blýskla ve vedlejší roli roztleskávačky Charlotte v broadwayském muzikálu 13. Za tu dokonce dostala cenu National Youth Theatre Association Award. S tímhle cejchem už nešlo nepokračovat. A dobře nám tak. Dívá se na to pěkně. Že nevíte, o jakou mladou klisničku se jedná? Ale no tak…

Z dětských křivek k sexy samici

Po muzikálu následoval konkurz na seriál pro stanici Nickelodeon v New Yorku. Byl úspěšný, Ariana dostala další kšeft, ovšem nutno říct, že do této doby to pro nás chlapy byla docela nuda. Prostě nebylo na co koukat. Prsa nikde, dětský kukuč, pouhé otrkávání, co snese „moderní svět“. To se ale změnilo. Ariana přesedlala víc na svoje milované zpívání, odhodila nevinnost a ejhle, už je v jednom kole. Současné scóre?

Ve trojce

4 alba (další na cestě), 56 songů, 2 EP (z toho jedno vánoční album o pěti skladbách s názvem Vánoční polibky). Docela dobrý. Britney ať se jde zahrabat! Teď má svět novou vycházející soul, R&B a popovou princeznu, která si to v klipech rozdala už s Justinem Bieberem, Iggy Azaleou či prdelatou Nicki Minaj. (Obrazně řečeno, samozřejmě. Copak jsme čuňata?) A co dělá okatá roštěnka teď?

Klip, na který tajně paříte

Momentálně hraje v muzikálu seriálu scénáristy Ryana Murphyho Scream Queens (2015) a celosvětově koncertuje. Vy jste ji jistě nemohli přehlédnout v klipu, ve kterém má bílou paruku. Ten se dostal ven 29. října tohoto roku a počet zhlédnutí napovídá, že se jedná o trefu do černého. Ostatně, názor na umění téhle kočičky si můžete udělat sami.

Telecí léta

Je mladá rebelka sama? To je asi otázka, kterou si pokládají všichni, kdo žijí v Americe, nebo se aspoň občas pohybují mezi tamní smetánkou. Ariana se na jaře rozešla s rapperem Big Seanem, pak podle bulvárů následoval come back. Teď nikdo neví, jak to vlastně je, takže jestli tuhle dvojku někde potkáte ruku v ruce, rovnou tomu týpkovi urazte palici a Arianu přitáhněte za bradavky k nám do redakce. Však my už si s ní nějak poradíme.

Potřebujeme totiž nechytračit, jak se stát úspěšnými. Ta holka to ví. Její alba se v USA sakra dobře prodávají. Získá si i vaše sympatie?

Ariana Grande je čtyřoktávová zpěvačka, jejíž druhé studiové album My Everything obsadilo první místo v amerických albových hitparádách. Co se týče Evropy, úspěch pokulhává. I když je ještě na čem pracovat, má slušně našlápnuto. Někteří ji již teď přirovnávají ke Christině Aquileře nebo dokonce Beyoncé v jejích nejlepších letech.

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hudba. Co si pustit při plánování sebevraždy?

Hudební objev roku? Ten umí na všechno