Americký sen Mily Kunis. Kdysi neměla vůbec nic, teď je na vrcholu slávy! Kdy jí bylo nejhůř komu dnes ukazuje své sexy pozadí?

Vlastním jménem Milena Markovna Kunis bezpochyby patří mezi největší krásky filmového průmyslu. Rodačka z Ukrajiny, která v létě oslaví své pětatřicetiny, musela při cestě na vrchol ale dost tvrdě bojovat. Jak se vlastně dostala mezi naprostou hollywoodskou smetánku? A kdy jí v životě bylo úplně nejhůř?

Mila Kunis. jak se sexy herečka dostala mezi hollywoodskou smetánku?

V době, kdy rodina uznávané umělkyně přicestovala z náboženských důvodů do Ameriky, měla v kapse posledních 250 dolarů, což je necelých 5500 korun. Otec, jakožto přistěhovalec a bývalý strojní inženýr, musel vzít práci taxikáře. Matka, která ve své rodné zemi učila fyziku, začala pracovat v lékárně. Aby tehdy sedmiletá Mila trochu zapadla, navštěvovala herecký kurz v Beverly Hills – navzdory tomu, že vůbec neuměla anglicky. Dle jejích slov to bylo nejtěžší období, neboť se prý cítila jako naprostý exot, nechápající místní kulturu. Utrpení však přineslo nečekané ovoce…

Ta holka má talent!

Na onom kurzu se totiž setkala s hledačkou talentů Susan Curtis. Ta jí díky svým kontaktům ihned „dohodila“ několik rolí v televizních reklamách. Krátce poté přišla příležitost okusit svět modelingu a zahrát si v seriálech Tak jde čas, Sedmé nebe a Zlatá sedmdesátá. Tím se herečce, která si toho času jméno zjednodušila na Milu Kunis, otevřela cesta i k filmu.

Nejdřív propadák, potom uznání

V roce 2001 se objevila ve snímku s názvem Skousni to. Rok poté byla obsazena do filmu Americké psycho 2, který kritika ale krutě odsoudila. Při jeho natáčení se kráska seznámila s kolegou Macaulayem Culkinem, s nímž chodila až do roku 2010. Patřičné uznání Mila získala až za ztvárnění baletky v dramatu Černá labuť, kde zazářila po boku Natalie Portman. Od tohoto okamžiku šla doslova z role do role. Její nezměrný talent před dvěma lety ocenili i tvůrci komedie Matky na tahu. Komediální dílo z původního rozpočtu 25 milionů vydělalo 125 milionů dolarů a po velkém úspěchu se dočkalo i druhého pokračování. Poslední počin herečky je pak snímek z letošního roku, Špion, který mi dal kopačky. Jak to má sexy tmavovláska s muži?

Co je dobré, to se nemění

Od roku 2012 je po boku herce, investora, scénáristy a producenta Ashtona Kutchera. Toho si tajně vzala v americké Kalifornii 4. července roku 2015 a má s ním dvě děti. Manželství je podle všeho harmonické, takže zřejmě ještě nějakou dobu vydrží. Mila Kunis si tedy může gratulovat, v Americe získala nejen rodinné štěstí, ale i slávu a bohatství. A tak to bylo v plánu!

„Do této země jsme přišli s doslova ničím, takže pro mne je důležitá jakákoli úroveň úspěchu. Ačkoli moji rodiče nikdy nechtěli, abych se stal herečkou, protože je to nestabilní a nepředvídatelná profese, teď jsou víceméně přesvědčeni, že dělám dobrou práci a mám před sebou skvělé kariérní vyhlídky. Nikdy však nezapomenu na to, kdo jsem a odkud pocházím,“ vyjádřila se Mila Kunis v jednom nedávném televizním rozhovoru. Mimochodem, už jste viděli její sexy fotky? Malá ochutnávka je tady!

 

Autor: JF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Cobie Smulders: kdo je krásná Robin Scherbatsky ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku?

Je Ivanka Trump sexy? Muselo to stát majlant!